Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek durva lenne...

Szerintetek durva lenne vasárnap csempét verni?

Figyelt kérdés
Egy társasházról lenne szó, panel tömb, 20 lakás. Felújítjuk és mindenképpen ma kellene csinálnunk, kiírtam a lakóknak, h felújítás van, és ma kb. fél 9 fele ellkezdenénk. Szerintetek?
2010. szept. 5. 07:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

Az.

Nem fog tetszeni a többi lakónak,még szombat 2-3ig el-el megy..de vasárnap.. tuti balhézni fognak a szomszédok.

2010. szept. 5. 07:34
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Ne már,én sem bírom az ilyen szomszédokat.Max.ha nagyon fontos akkor kérdezd meg őket,hogy nem lenne -e gáz.
2010. szept. 5. 07:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Uristen nehogy megzavard a vasarnapi doglest a tv elott!:D Szerintem inkabb 10kor kezdejetek, en 9kor meg aludni szoktam szabadnapokon, hatha mas is igy van ezzel. De nyugodtan csinaljatok, nem kell, hogy megalljon az elet, csak mert vasarnap van, akkor is vannak dolgok, amiknek kesz kell lenni.
2010. szept. 5. 07:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

van egy házirend, azt kell betartani. vasárnap tuti tilos bármit is csinálni.

ha kisebb ház lenne pl 6-8 lakás ahol egyenként tudsz szolni hogy bocs de te ezt akarod az más ha mindenki rábolínt, de sokan pihenni akarnak ilyenkor.

ami talán a legfonotsabb hogy az alattad lévöket a feletted lévöket és a szinten lévöket végig járhattad volna legalább tegnap hogy csempét fogsz verni.

az sem mindegy meddig tart. pl egy óra alatt kész vagy , vagy tényleg egész nap fog tartani.

de akár fel is jelenthetnek és jogosan ha a házirendben az van benne hogy vasárnaüp csend.

2010. szept. 5. 07:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
ne ma csináld
2010. szept. 5. 08:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Durva és intoleráns dolog. De manapság nem lepődök meg az ilyenen, sajnos.
2010. szept. 5. 08:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy tartják, hogy ha valakinek nem elég hat nap arra, hogy dolgozzon, megcsinálja a munkáját, az vasárnap üljön a s=ggén, és ne zavarja mások pihenését!

Vagy az is elfogadható lenne, hogy amikor a szent jobbot körbeviszik, az útépítők épp akkor dörömbölnek légkalapácsokkal, gépekkel stb.

Gondolkodj el egy kicsit! Nem katasztrófasúlytotta övezetben laksz, ahol ez talán elnézhető!

2010. szept. 5. 08:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is bunkó dolog,már bocsi.De sok embernek ez az egy napja van pihenni,hétfőn meg kezdődik minden előröl...........de te tudod
2010. szept. 5. 08:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok azoknak az embereknek, akik ezt nem értik meg.

Szívem szerint odaadnám a kalapácsot nekik, hogy csinálják meg akkor amikor ráérnek. Nem mindenki teheti meg, hogy a hétvégét végigdögölje.

Egyszer dolgoztam Budapesten és a reggel 8 órás kezdéstől a szomszéd kiborult. Az persze nem számított, hogy két nap a latt végeztünk annyi melóval, amit az alsó szomszéd pesti "mesterei" egy hónapig csináltak.

2010. szept. 5. 08:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzáfűznék, hogy a bevásárlóközpontok vasárnap dolgozóinak a pihenőnapját ki veszi figyelembe?
2010. szept. 5. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!