Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy hosszantartóa...

Mit tegyek, hogy hosszantartóan jó levegő legyen a szobában?

Figyelt kérdés
Egy nagyobb szobáról van szó, nem olyan óriási, de azért jó nagy. Hiába van nyitva az ablak egész nap, hiába viszi ki a huzat a rossz levegőt, az ablakok becsukása után pár órával már megint rossz a levegő. Nem tudom, hogy mi okozza ezt. Én mindig be vagyok dezodorozva, nem penészes semmi, nem párás a szoba, gőzöm sincs, hogy miért van rossz szag. Napjában többször fújkászom a szobát 2 féle légfrissítővel is, de az se ér sokat, pár perc alatt elillan, és újra rossz a levegő. A ház fala szilikát, ha ez számít.

2021. nov. 8. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Alapos takarítás, függönymosás, szőnyegtisztítás
2021. nov. 8. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt mondanàm veled van gond. Először is az orr fáradékony, és nem sokáig érzed ugyanazt a szagot. Csak a változásokra reagál jobban az orr.

Az állandó dezodorálás sem az igazi, és az állandó légfrissítő sem egészséges

Olvasd el az apróbetűt, sokra van írva, hogy zárt térben ne alkalmazza, közvetlenül ne lélegezze be.

Mindenféle illatra vágysz, úgy gondolog, hogy ez természetes, pedig az ember és egy tiszta rendezett szoba nem illatozik, hacsak nem mesterségesen teszed.

2021. nov. 9. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!