Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy kell szogálati lakás...

Hogy kell szogálati lakás "kérni"?

Figyelt kérdés

Mert mivel győrben szeretnék dolgozni,és nagyon elszeretnék menni 20 éves korom előtt,és min kell ehhez hogy "kérjek" lakás az önkormányaztól?

És légyszíves ne gyertek hogy "menjé el győrbe,ne légy életképtelen".

(Jaj,drágaságom,ha nem lenne 100-200 km-re,meg nem kellene covid miatt időpontot kérni)

És légyszíves legyetek kultúráltak,és legalább avval az tudattal fikázatok hogy még soha se csináltam ilyet!!

#Lakás,pénz,munka
2021. nov. 6. 17:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8

Ja jó,de ááá..

2021. nov. 6. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Kevered a fogalmakat: az önkormányzat nem ad szolgálati lakást. Az önkormányzat önkirmányzati bérlakást ad, szociális alapon. Elsősorban gyerekes családokat támogatnak. A lakásokat meg kell pályázni, sztem már az önkormányzat honlapján is megtalálod a pályátati feltételeket.

Szolgálati lakás: azt többnyire munkahelyek adják. Pl: katonáknál esélyes, hogy van szolgálati lakás. Vagy falvakban a tanárok kapnak szolgálati lakást. Vagy néhány kórháznak, klinikának van nővérszállója a saját dolgozóik számára. Ezek a szolgálati lakások.

Egyes nagyobb cégek, vállalatok adnak albérlet-támogatást a dolgozóiknak, de szolgálati lakásaik nincsenek.

2021. nov. 6. 19:08
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Na igen :D

Bocsánat,de emberből vagyok :D

2021. nov. 6. 19:12
 14/15 Nyafkaf válasza:
26%
Én budapesti vagyok és pont Győrben hallottam keselest
2021. nov. 6. 23:11
 15/15 A kérdező kommentje:

14

Már bocs,elmúlt 2 évben többször volt budapesten késelés,mint győrben..

2021. nov. 7. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!