A szénmonoxid érzékelő becsipoghat attól is, ha csak az a baj, hogy régen volt szellőztetve?
Figyelt kérdés
Parapetes konvektorom van. Egy van bekapcsolva, ott ahol tartózkodom, az érzékelő is itt van. Egy hónapon belül már kétszer riasztott és megfigyeltem, hogy akkor csinálja, ha szinte egész nap nagyra van véve a fűtés, de szellőztetni elfelejtek. Nem szoktam rosszul lenni. Semmi furát nem érzek. Ei 207 es tipus.
Hirtelen sipolni kezd és szaporán villog a piros fény, bár múltkor a sárga is bejelzett, tök új. Pár hetes, az eleme is teljesen új.
Most a csipogást leállitottam gyors kiszellöztettem. Egy ideig még villogott, aztán leállt teljesen.
Vajon csak megbolondult az eszköz, vagy szénmonoxidon kívül más is beindithatja vagy tényleg lehet baj?
2021. nov. 3. 16:31
11/11 anonim válasza:
#6 Bevizsgálatlan érzékelő, akár téves riasztás is lehetett. Tényleg a Honeywell a legjobb. Egyébként parapetes szobába eleve nem kell szénmonoxid érzékelő, tehát nem vesztesz vele semmit, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!