Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Cigifüst érzékelő az erkélyen...

Cigifüst érzékelő az erkélyen is be fog jelezni?

Figyelt kérdés

Alsó szomszéd cigifüstje beszáll a nappalinkba amikor az erkélyemen szellőztetek. A xiaomi légtisztítóm ami a nappali tulso vegeben megy napi 24 órában a babaàgy mellett, ilyenkor akár 60 ppm-et is jelez, de addigra màr sajnos elég erősen lehet érezni a lakàsban és a kiteregett ruhàkat is belepi. Arra gondoltam ha idejekorán értesülök a szomszéd dohányzásáról, be tudom csukni az ajtot mielőtt bent lehetne érezni (főleg az újszülött miatt aggódok).

Mivel a törvény minket nem véd, szerintetek az ötletem működhet? Persze a készülék csipogàsa marha idegesítő, és mi lesz olyankor amikor nem vagyok otthon hogy kikapcsoljam? Lehet még az utcàn is halljàk habàr sokadik emeleten lakunk.

Amugy gondolkoztam már szellőztető berendezésben is de az telepítéssel együtt 900ezer Ft, egy ilyen füst jelző csak 7000 forint.

2021. aug. 19. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem egy folyamatosan sipákoló, visítozó jelzőberendezés károsabb a gyerekedre és a nyugalmára, mint a cigifüst ami a szomszédodból beszáll hozzátok...
2021. aug. 19. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehetne atvinni masik szobaba a babat mondjuk? Ahol nincs alatta erkely,ott nem bagoznak biztosan. Amúgy baromi bosszanto,h mas fustjet kell egesz nap szivni,ami egeszsegkarosito. :/
2021. aug. 19. 12:13
 3/4 anonim válasza:

Hasonló a problémám: alsó szomszéd bagózik, telemegy a szobánk...

Ha esetleg valaki kipróbálta a cigifüst érzekélőt erkélyre, akkor írja meg, hogy működött-e a berendezés...

Én elsősorban a bagós szomszédot akarom elriasztani, hogy állandóan rágyújtson alattunk... Szóltunk neki, hogy problémánk van vele, egy ideig vigyázott hogy hol bagózik, de már bagózik rá...

2022. júl. 29. 08:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Szinte ahogy felraktam az érzékelőt a bagós szomszéd elköltözött. A kettő között nincs összefüggés, csak szerencsém volt. Az érzékelő amit vettem valószínűleg nem a legjobb, mert cigifüstre képtelen bejelezni, viszont egyszer odaégett a sütőben valami arra azonnal riasztott. Tehát nagyon jól meg kell nézni milyet veszel. Ha megint bagós szomszédunk lesz, újra venni fogok.
2022. júl. 31. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!