Ha hazaszállítjuk a hűtőt utánna menyi ideig nemszabad üzembe helyezni?
igen, úgy tudom 24 óra. legalábbis az a biztos, minél többet hagyjátok békében nyugodni :D
aztán be lehet durrantani.
mondjuk amikor én költöztem az új lakásomban, akkor előbb jött a hűtő, aztán pár napra rá meg én :D
Mert a hűtő tudja, mikor telik le a 12 óra. Szoknia kell ugye a környezetet.
Már nem a 19-dik században élünk, a hűtők is fejlődnek!
Olyan jó, hogy minden hülye kioktatva osztja a hülyeséget...
Nagy kérés lenne, hogy mindenki csak olyan kérdésekhez szóljon hozzá amihez konyít legalább egy icipicit?
ebben benne van, hogy 24 óráig kapcsold be.
Amúgy ugyanezen az oldalon korrekt válasz született erre a problémára:
"Szóval a dolog szépsége abban rejlik, hogy a motor olyan kialakítású hogy folyamatos kenést és hűtést igényel. Ezt elmésen úgy oldották meg, hogy olajfürdőbe helyezték a mozgó részeket. Mivel azéer a gáznak is kell hely, nem tölthetik tele a motort olajjal. Lefektetve az olaj kifolyik a rendeltetési helyéről szép lassan,(amúgy elég sűrű olajat képzeljünk el)majd amikor jó sok zötyögés után a helyére állítva bekapcsoljuk hogy a sör mihamarabb lehűljön, csodálkozunk hogy besül a motor. Ez elkerülhető akkor, ha néhány órát állni hagyjuk, míg az olaj visszacsorog a kívánt helyekre."
Ha állítva szállítottátok, akkor nem kell neki sok. Ha fektetve, akkor minimum 12 óra.
Tejesen mindegy, hogy új vagy régi a készülék, mivel ugyan olyan elven működő olajos kompresszor van mindegyikben.
És nem a környezetet kell szoknia. Hanem ennyi idő kell, amíg a felkeveredett olaj a kompresszorban lassan visszafolyik a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!