Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha hazaszállítjuk a hűtőt...

Ha hazaszállítjuk a hűtőt utánna menyi ideig nemszabad üzembe helyezni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 18:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy hallotam hogy kell neki 1 picit pihennie mielőtt bekapcsolnám.
2010. szept. 3. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

igen, úgy tudom 24 óra. legalábbis az a biztos, minél többet hagyjátok békében nyugodni :D

aztán be lehet durrantani.

mondjuk amikor én költöztem az új lakásomban, akkor előbb jött a hűtő, aztán pár napra rá meg én :D

2010. szept. 3. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Mi azonnal bekapcsoltuk, semmi gond nem volt.
2010. szept. 3. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Új hűtővel nem lesz gond ha azonnal is bekapcsolod.
2010. szept. 3. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
12 óra,és ne kapcsold be azonnal, mert tönkremehet.
2010. szept. 3. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

Mert a hűtő tudja, mikor telik le a 12 óra. Szoknia kell ugye a környezetet.

Már nem a 19-dik században élünk, a hűtők is fejlődnek!

2010. szept. 4. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Olyan jó, hogy minden hülye kioktatva osztja a hülyeséget...

Nagy kérés lenne, hogy mindenki csak olyan kérdésekhez szóljon hozzá amihez konyít legalább egy icipicit?

[link]

ebben benne van, hogy 24 óráig kapcsold be.

Amúgy ugyanezen az oldalon korrekt válasz született erre a problémára:

"Szóval a dolog szépsége abban rejlik, hogy a motor olyan kialakítású hogy folyamatos kenést és hűtést igényel. Ezt elmésen úgy oldották meg, hogy olajfürdőbe helyezték a mozgó részeket. Mivel azéer a gáznak is kell hely, nem tölthetik tele a motort olajjal. Lefektetve az olaj kifolyik a rendeltetési helyéről szép lassan,(amúgy elég sűrű olajat képzeljünk el)majd amikor jó sok zötyögés után a helyére állítva bekapcsoljuk hogy a sör mihamarabb lehűljön, csodálkozunk hogy besül a motor. Ez elkerülhető akkor, ha néhány órát állni hagyjuk, míg az olaj visszacsorog a kívánt helyekre."

2010. szept. 4. 08:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha állítva szállítottátok, akkor nem kell neki sok. Ha fektetve, akkor minimum 12 óra.

Tejesen mindegy, hogy új vagy régi a készülék, mivel ugyan olyan elven működő olajos kompresszor van mindegyikben.

És nem a környezetet kell szoknia. Hanem ennyi idő kell, amíg a felkeveredett olaj a kompresszorban lassan visszafolyik a helyére.

2010. szept. 4. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!