Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik tárolóhelyiséget...

Melyik tárolóhelyiséget szeretitek jobban, a pincét, vagy a padlást?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 19:27
A kérdező szavazást indított:
A pincét.
A padlást.
Bármelyiket, csak legyen tároló.
14 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Jelenleg tök jó padlásunk van, rendes betonlépcsővel, szóval na, nem is létrával kell mindig felmenni, ami tök jó. De ha nem lenne rendes feljáró, csak létra, az na, nem lenne olyan kényelmes.

Illetve anno volt pincénk a régi házunknál, de a házból nem lehetett lemenni, csak ha kimentél a házból és megkerülted a házat. Nem volt olyan kényelmetlen, de nyilván jobb, ha a házból is le lehet menni. Szóval nem tudom, ez attól függ. Ha a padlásra létrán kell feljárni, az szerintem kényelmetlen, de nyilván minden jobb, mint a semmi.

2021. okt. 24. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyiket se...
2021. okt. 24. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van mindkettőnek előnye-hátránya.

A padlás általában száraz, de nem fagymentes, míg a pince télen sem szokott 5 fok alá menni, viszont párásodik (egész évben) és ha feljön a talajvíz nagy esők alkalmával akkor szívás van.

Igen, tudom van vízszigetelés, de én még nagyon kevés olyan családi házat láttam, ahol körben az oldalfalakat is levédték, anélkül meg nem sokat ér. Ja és az sem örök életű, teljesen száraz pincék csak mészköves vagy homokos talajú környékén vannak.

2021. okt. 25. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A pincét. Egyszerűbb leszaladni, mint felmászni. Nyáron nincs szauna, télen nincs fagy. A por sem jön be úgy a pincébe mint a padkásra. A falak sem csapottak, nagyobb dolgokat egyszerűbb raktározni.
2022. okt. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!