Új csempéről mivel tudom leszedni azt a ragasztószerű valamit?
Az azért van hogy ne karcolják össze egymást a csempék.
Körömmel, vagy egy éles késsel lejön.
Első, sajnos nem sokra megyek a válaszoddal. Talán kitűnik a kérdésemből, hogy eddig még nekem sem volt szerencsém hasonló jelenséghez :) Örülök neki, hogy a te csempéiden nincs ilyen gedva, de ettől nekem nem oldódik meg a problémám 🤣
Azért köszi a választ.
Kár volt az 1-est így leminősítened, mert nem írt hülyeséget!
A csempéket semmilyen célból NEM KENIK össze ragasztóval, így válaszolni sem lehet rá, hogy mivel jön le.
A rázkódás okozta sérülés elkerülése céljából vékony hullámpapírt, vagy buborékos fóliát használnak, nem a csempét kenegetik.
Ha ez velem fordult volna elő, még felrakás előtt felvettem volna a kapcsolatot a gyártóval/forgalmazóval/üzlettel és cserét vagy megoldást kértem volna a problémára.
Egyetlen burkolótól nem várható el, hogy egyenként kapirgáljon a csempékről valamilyen ismeretlen ragacsot, mert akkor még karácsonykor is burkolgatna egy-egy helyen.
De még mindig nem vagy elkésve, felhívod/megírod a gyártónak a gondodat, majd ők elmondják, hogy mi ez és mivel jön le, amennyiben tudatosan kenték össze a csempéket.
Egyszerűbb, mint létráról kapirgálni késsel(?) a csempét!
A vékony zsinórról van szó gondolom....
Első fázisként mechanikusan szoktam műanyag spaknival, ami marad pedig higító vagy foltbenzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!