Egyedül élve mekkora lakás lenne elég, amire már nem mondanád azt, hogy túl kicsi, és milyen típusú, milyen településen/környéken?
Évekig éltem 30 nm-esben. Mindent meg lehet szokni.
De nyilván kényelmesebb a nagyobb.
..most egy 220 nm-es házban élek.. több a munka vele, de nekem sokkal jobb érzés, hogy bőven van mindenre helyem.
Persze, meg lehet szokni mindent, direkt azért írtam úgy a kérdést, hogy mit nem éreznél már túl kicsinek. Egy olyan élettér, ahol már nem azt éreznéd, hogy sakkoznod kell egy cm hely miatt, de még nem a luxus szint. Ez nyilván mindenkinek más lehet, életmódtól függően is.
Amikor én lakást kerestem, szempont volt, hogy a konyha külön helyiség legyen ablakkal, másnak meg nem szempont, van, akinek nem fontos, hogy ablakos legyen a konyha, van, aki szereti az amerikai konyhát. Nem vagyunk egyformák.
Én most egyedül élek egy 39 M2 1,5 szobás lakásban.
Igazából a lakás elosztása számomra tökéletes.
Van hálószobája,nappalija egy kis konyhája,fürdő wc külön.
Ami úgy hiányzik az egy erkély,ha az is lenne akkor egy szavam se lenne.
"30 nm körül ... Mindenképp kertes ház"
Ilyen pici ház van? Ekkorkáért én biztos nem kezdenék el építkezni...
Egyébként kb. 50 négyzetméter már kényelmes, főleg, ha van három szoba: egy nappali, egy háló, meg egy dolgozó. Igaziból nincs is szüksége egy főnek ennyire, mindenesetre ha ekkora van, akkor szerintem már abszolút nincs miért panaszkodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!