Mi az a gép, eszköz, bármiféle tárgy, amire szükséged lenne de csak időnként, így megvenni sem szeretnéd?
Bérlés szóba sem jöhet?
Nálunk az ágaprító ilyen, évente egyszer.
4 órára lehet, 4000 ft, és némi benzin.
Mivel semmiféle mekk-mester sem teheti be a lábát a kapumon, így kisgépből és szerszámból is bőségesen elláttam magamat az évek során, mivel cs. házban lakom és mindent magam megcsinálok ami csak szükséges.
A kölcsönadásról már leszoktattak azok akik lelakva, eltörve vagy működésképtelenül hozták vissza a fúrót, a sövényvágót vagy a flexet. Avagy összefestékezve az alumíniumlétrát.
Csak olyan gépet nem tartok, amire igen ritkán lehet szükség. Pl. betonkeverőt, vagy nagy méretű betonvésőt.
De én is inkább megveszem a gépet, mint, hogy kölcsönkérjek.
Nekem az autó.
Kisebbek közül ágdaráló, csempevágó.
Furgon, utánfutó, ágdaráló, csőpresselő, valamint bármilyen gép, ha a sajátom kicsinek bizonyul ( legutóbb 100as koronafúró kellett 80-as falhoz).
Ezem mind drágák lennének ahhoz, hogy évente 1-2alkalomért megvegyem, így bérelni szoktam.
Magasnyomású. Udvar nincs, lakásban lakom, így csak autótisztításra kellene.ahou meg ott vannak a párszázas beállós autómosók. Normál esetben karbantartott fejekkel, tisztított vízzel (ami nem tartalmaz szemcséket, amik felsérthetik a festést. És ugye ők a vizet sem a csatornába engedik, hanem megtisztítják (ömw legalábbis valami ilyet ír))
Nyilván ha lenne sok pénzem, akkor lenne egy nagy kertes házam,nagy garázs, ott lenne mindenféle barkács cucc. De nincs sok pénzem, így marad a lakás és a kocsimosó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!