Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Létezik,hogy ,,selejtes,,...

Létezik,hogy ,,selejtes,, legyen a co riasztó?

Figyelt kérdés
teljes új co riasztó beriasztott, mivel a héten már volt egy co mérgezésem nagyon megijedtem,(épp ezért vetten a készüléket) kinyitottam minden ajtót,ablakot, elzártam a gázkonvektort( jelenleg csak egy parapettes,mert a többi teljesen el van zárva,míg nem jön a szerelő) kimentem az udvarra, viszont továbbra is szólt,megnéztem és sem a co led nem világított,sem a hibát jelző led. Inaktiváltam a készüléket, de akárhányszor aktiválom jelez, tömb házban lakok,mellettem laknak,plusz alattam egy lakásban,nem tudom,hogy esetleg ha ott van gond azért jelezhet,vagy selejtes?
2021. okt. 10. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
létezik, de az is lehet, hogy valahonnan szivárog a gáz, pl lukas valahol a cső valamelyik eszközben.
2021. okt. 10. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs rajta véletlenül ezen a listán?

[link]

2021. okt. 10. 16:02
 3/9 A kérdező kommentje:
A pozitív listán van, selejtes, más ingatlanban is jelez.
2021. okt. 10. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:

1# CO riasztó gázra nem jelez!

Ha selejtes, vidd vissza, számlával. Lehet, hogy vissza kell nyugtázni a hangjelzést; mit ír a doksija?

Melyik típus?

2021. okt. 10. 18:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Fire angel 9x
2021. okt. 10. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk volt selejtes, a frászt hozta ránk, de akkor másképp jelzett, mint aztán elolvastam a tájékoztatóban (félpercenként pittyent kikapcsolhatatlanul). Szó nélkül kicserélték.
2021. okt. 11. 05:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Lakásban,műhelyben+két albérlőmnél mindenütt Honeywell van,soha nem volt téves riasztás(szerencsére igazi se)-nem vennék ilyen emagos,exrémdigitálos sz@rokat.
2021. okt. 11. 19:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Tescoban vettem, ma kicserélték, ez már jó!
2021. okt. 11. 22:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Ment a pozitív mindenkinek :) ❤️
2021. okt. 11. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!