Honnan jön ennyi kosz, vagy a szőnyeg selejtes? (többi és videó lent)
https://www.youtube.com/watch?v=hLQK9gA33ns
A videón látható szőnyeget hetente minimum kétszer porszívózzuk, a lakás többi szőnyegét naponta, de ugyanez a helyzet ott is. Lehetséges, hogy maga a szőnyeg foszlik? Kétéves szőnyegek, anyaga poliészter, alja filcszerű, nincs padlófűtés, a szőnyeg alatt nem koszos és nem mállik a padló. A porszívó eddig is ugyanez volt, csak tartály nélkül, így nem láthattuk, mennyi is az annyi.
A kérdésedre a választ sajnos nem tudom, de viszontkérdéssel élnék:
Azt a tartályt, amiben a kosz gyűlik, hol vettétek?
Köszi a válaszokat! Első, ez magyarázat is lenne, de ha egyszer kiszívjuk, majd rögtön utána újra kiszívjuk, hogy lehet megint ennyi kosz? :O
Második, az a tartály egy Samsung porszívóról való, ami tönkrement, de lehet külön is kapni, láttam neten. Pl. itt: [link] Csak a cső átmérője nem mindegy, ugye, viszont szűkítő és bővítő toldót is lehet kapni. A porszívónk egyébként háromféle márka részeiből áll. :D
2-es vagyok
Köszönöm szépen, kedves Kérdező!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!