Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hőszigetelés után jobban...

Hőszigetelés után jobban érződik, hogy rossz az ablak?

Figyelt kérdés
Vagy csak beképzelem? Ne kérdezzétek, hogy miért, nem rajtam múlott. Durisol falazatú házat szigeteltették anyámék 12 centis hungarocellel. Az ablakok maradtak mindenhol, régi Sofa típusúak. Most, mikor anyáméknál vagyok valahogy úgy érzem, sokkal kellemetlenebb az ablak közelében tartózkodni a nappaliban, mint mikor még nem volt a falon szigetelés. Igen, én is az ablakokat cseréltettem volna, de nincs közöm hozzá. Más is tapasztalt ilyet?
2021. okt. 9. 03:33
 1/2 A kérdező kommentje:
Gondolom jobban keveredett a fal, s az ablak által sugárzott hideg a szoba levegőjével.
2021. okt. 9. 03:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A hőérzetett nagyban befojásolja a környező felületek hőmérséklete. Jelenleg valoszinű jóval nagyobb a felületek közti hőmérséklet külömbség mint korábban, igy jobban érzékelhető is.
2021. okt. 9. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!