Hogy tudnék lakáshitelt felvenni?
A párommal ketten keresünk kb 380ezret átlagban. A lakáshitel kalkulátor azt írta havinta 290-et kellene fizetnem.(alsóhangon...)
Mégis hogy tudnánk a maradékból megélni? Szerintem sehogy. Illetve elég szűkösen..
Tudom, hogy nem ez a fix munkahelyünk ez még változni fog. Akkoris rengeteget kérnek.
Itt ahol élek nagyon drágák a házak sajnos. De néztem egy másik helyet ami nincs messze ott 40 millióért már van jó. A kalkulátorba 30 évet állítottam be ,ami tudom rengeteg idő.. így jött ki ez az összeg.
Építkezni nem érné meg egy telek is kb annyi mint 1 ház. Kerteset néztem egyébként.
Mi a megoldás? A mostani emberek hogy vásárolnak házat? Lehet valamit még nem tudok..
11: A szülők így szoktak dönteni.
6 variációt soroltam fel, ebből 1 volt ez.
Nem hagyhattam ki, mivel 98%-ban így van, így szokott lenni. Egészséges szülő nem akarja a saját életterét a gyerekei, unokái nyomorgása árán növelni.
A kérdező talán még nem hozta szóba, hogy szeretne szétköltözni.
Én amikor szóba hoztam otthon, már adták is el a lakást, pedig nekem eszembe sem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!