Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lakáshitelt felvenni?

Hogy tudnék lakáshitelt felvenni?

Figyelt kérdés

A párommal ketten keresünk kb 380ezret átlagban. A lakáshitel kalkulátor azt írta havinta 290-et kellene fizetnem.(alsóhangon...)

Mégis hogy tudnánk a maradékból megélni? Szerintem sehogy. Illetve elég szűkösen..

Tudom, hogy nem ez a fix munkahelyünk ez még változni fog. Akkoris rengeteget kérnek.

Itt ahol élek nagyon drágák a házak sajnos. De néztem egy másik helyet ami nincs messze ott 40 millióért már van jó. A kalkulátorba 30 évet állítottam be ,ami tudom rengeteg idő.. így jött ki ez az összeg.

Építkezni nem érné meg egy telek is kb annyi mint 1 ház. Kerteset néztem egyébként.

Mi a megoldás? A mostani emberek hogy vásárolnak házat? Lehet valamit még nem tudok..

2021. okt. 4. 02:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Mindenkinek más az élethelyzete. Lehet a szülei albérletben laknak vagy 50 nm-es lakásban vállaltak több gyereket. De bárhogy is, a gyerek nem követelhet jogilag. (Meg egyébként is bunkóság szerintem. A szülő döntése, mit tud vagy akar ajándékozni, aztán annak lehet tisztelettel örülni.)
2021. okt. 4. 09:32
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

11: A szülők így szoktak dönteni.

6 variációt soroltam fel, ebből 1 volt ez.

Nem hagyhattam ki, mivel 98%-ban így van, így szokott lenni. Egészséges szülő nem akarja a saját életterét a gyerekei, unokái nyomorgása árán növelni.

A kérdező talán még nem hozta szóba, hogy szeretne szétköltözni.

Én amikor szóba hoztam otthon, már adták is el a lakást, pedig nekem eszembe sem jutott.

2021. okt. 4. 09:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Előbb kisebb lakást vennék és cak amikor összejön egy nagyobb lakás ára, akkor vennék fel hitelt. Igaz, hogy az általad kiszemelt lakást már eladják, de van másik is, meg harmadaik is.
2021. okt. 4. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!