Akinek van lakáshitele mesélne hogy mennyi idő alatt sikerült felvenni és mennyi a törlesztő hány évre és mik a feltételek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 16:02
1/2 anonim válasza:
3 hét alatt, forint alapú, 3,5 millió forint, havi 36eFt, 20 évre:(
NAGGGYONN SOK(K)
Közüzemi számla(2), hozzá befizetett csekk, tartozás ne legyen a kivonaton, munkáltatói+apeh igazolás a jövedelemről, személyes okmányok + adóstárs személyes okmányai,bankszámla kivonata,vagy munkáltatói ig.
2/2 anonim válasza:
Én 3 millió forint euróalapú kölcsönt vettem fel 15 évre, havi 29.000 Ft. Viszont most már nem kapsz olyan könnyen hitelt, csak ha megterhelsz egy másik ingatlant, plussz amit az előttem szóló leírt, arra is mind szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!