Milyen hely Nagykanizsa? Milyen ott az élet, munkalehetőségek, stb?
Budapesti vagyok, de Nagykanizsa valahogy szimpatikus városnak tűnik számomra. Szerintem pont ideális ez a 40-50 ezer fős lakosság, ráadásul közel van a Balaton, de Horvátország, Szlovénia és Ausztria is belátható távolságban van. Ahogy néztem, a közlekedésre se lehet panasz, hiszen vasúti összeköttetése is van, plusz az M7 is arrafelé megy el.
Mi a helyzet a munkalehetőségekkel? Tud profitálni a város a jó elhelyezkedéséből?
Bővül az ipari park, juhu, szoval gyarak vannak.
(Meg nagy kínai boltok.)
A kerdes tehat az, milyen szakmaval. Pl informatikai mernok ismerősöm nem nagyon tud mit kezdeni itt.
Kanizsai vagyok
Nem egy nagy eresztés a város
elég csöves inkább, de ha piálni akarsz akkor lényegében bárhol találsz egy kocsmát xd
Szintén kanizsai vagyok. A legjobb, amit tudok tanácsolni, az az, hogy ne gyere ide!
Leginkább szakmunkával lehet elhelyezkedni, vagy operátornak.
A közlekedés valóban jó, de csak ezért ne gyere ide.
Inkább Szombathely, Sopron... Nagyon kevés munkahely, nagyon alacsony bérek. 2 diplomával 3 hónapja álláskereső vagyok... Úgyhogy nemsokára én is lelépek innen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!