Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagykanizsán milyenek a...

Nagykanizsán milyenek a fizetések és a munkalehetőségek?

Figyelt kérdés

2019. júl. 2. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

"Okos" kérdés: mégis a takarító vagy a porszívógyár vezérigazgatójának a fizetésére vagy kíváncsi? :-)

De hogy segítsek is. csak annyit kellett beírnom a keresőbe, hogy Nagykanizsa, gyár és máris kiadott egy-két találatot, fizetéssel is:

[link]

2019. júl. 3. 07:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyugat-Magyarország, tehát érdemes odaköltözni?
2019. júl. 3. 18:37
 3/7 A kérdező kommentje:
#1-es Talán porszívógyárban dolgozol? Mesélhetnél, hogy gyakran van-e felvétel, és milyen munkakörökben (felsőfokú végzettségűeknek pl.), itt is inkább fiatal, férfi szakmunkást keresnek-e, és milyen a fluktuáció, jó-e ott dolgozni és városi vagy térségi viszonylatban milyennek számítanak a fizetések stb. Ez a gyakorikérdések, nem kell hülyének nézni senkit.
2019. júl. 4. 06:45
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem néztelek hülyének, mindössze "jeleztem", hogy egy baromi általános kérdést tettél fel,mindenféle ágazat, irány, pozíció megjelölése nélkül, amire így senki nem fog tudni válaszolni, ezért egyszerűen továbblépnek.

A válaszommal pedig arra próbáltam utalni, hogy némi kereséssel Neked is lehet rálátásod a dolgokra. És nem, nem dolgozom a porszívógyárban - sőt, azt sem tudtam - sajnos - hogy van ott olyan.

De látod, pl. én máris újabb ismeretekkel lettem gazdagabb a kérdésed által :-)

2019. júl. 4. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagykanizsai vagyok

utálom a várost

nagyon kihalt

nem érdemes ide jönni

amint tudok énis lépek innen

2019. júl. 11. 18:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló. Sajnos, sok város haldoklik, csak az jobb, ami nagyobb és megyeszékhely, és erős az ipara. Meg persze Budapest és az autógyáras városok.

Nagykanizsán is van több nagyobb cég, de nem sok hirdetés van, szóval nem sok a munkalehetőség?

2019. júl. 11. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokakat szeretnek kozfogiskent vagy hatarozatlan munkaidore felvenni

Ha jo munka kell akkor csak a protekcio letezik

Meg diakmunkanal is

2019. júl. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!