Milyen város Baja?
Figyelt kérdés
Nagyon szép hely na de milyen város? Milyen ott lakni?
Oda akarunk majd költözni jövőre a párommal.
Szeretnénk babát is.
2021. okt. 3. 06:18
1/8 anonim válasza:
Aki ott lakik, biztos van neki legalabb egy Baja :)))
2/8 anonim válasza:
Igazából van minden, mármint boltok, iskola, óvoda stb.
Meg rendezvények is akadnak.
De önmagában sokan panaszkodnak, hogy nem nagy a fejlődés.
Amiben van némi igazság. Vannak elég lepukkant helyek.
Meg azért vannak rossz arcok is, nem mondom, hogy veszélyes, de szombat este nem akarok mindenfelé sétálni.
Én Bajától nem messze lakom, de relatív sokat voltam ott az utóbbi időben. Meg van kismillió ismerősöm, akik napi szinten mennek arra, vagy a gyerekeik ott tanulnak.
Esetleg menjetek el pár napra, "épüljetek be", annál közelibb tapasztalat nem lesz.
3/8 anonim válasza:
Szép, nyugis hely. Ellátásban van minden, oktatás, egészségügy, üzletek. Ami nincs, vagy kevés,a jó munkahely.
4/8 anonim válasza:
Átutazóban sokszor jártam már Baján. De engem valahogy nem fogott meg a város. Nyugdíjasként tudnám talán elképzelni, hogy ott éljek. Én pl mérnök vagyok, nem hiszem, hogy Baja bővelkedik mérnöki állásokban.
6/8 A kérdező kommentje:
Ide költöztem. Kár volt Baja szar
2021. nov. 8. 15:20
7/8 anonim válasza:
Egy hónap alatt el is döntötted hogy szar?
Mi nem tetszik?
8/8 anonim válasza:
Nem rossz hely Baja, csak tudni kell kivel barátkozz és hol dolgozz. Budapesthez vagy megyeszékhelyekhez képest csendes, faluhoz/kisvároshoz képes zajos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!