Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szállítással együtt megéri...

Szállítással együtt megéri 12. 000 Ft-ért 1 m3 (1m x 1m x 1m) vegyes tűzifa?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Felénk szállítás nélkül 14 ezernél kezdődik köbmétere.

Szóval itt nagyon is megérné (a legolcsóbb fuvar 3 ezer)

2010. szept. 1. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
meg! főleg hasogatva... csak úgy könnyebb lazán rakni (ömlesztett m3), és akkor kevesebb fér bele a m3-be. Én a fentiek miatt méterben veszem, és én kuglizom, hasogatom...
2010. szept. 1. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem átlagos ár. Legalábbis nálunk helyi hirdetési újságokban 6500, 7000-ért is szokták hirdetni.

Aprított fát egyszer vettem, de soha többet! Tűzifa néven valahonnan fölszedett félig elrohadt parkettát hoztak.

Inkább kuglizva szoktam fát venni. Akkor normális fatörzset hoznak, de nincs vele annyi macera. Nem kell fűrészelni, csak hasogatni. 20-25 mázsát meg két délután alatt simán fölhasogatok fejszével.

2010. szept. 1. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és a kuglizott fát 1000Ft körüli áron hozzák mázsáját szállítással együtt.
2010. szept. 1. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi eddig kétszer rendeltünk olyan helyről, ahol nem erdei köbméterben számolnak, és mind a 2 alkalommal át lettünk verve.

Idén 15000 Ft-ot fizettünk szállítással 1 m3-ért, de ez ugye 1m*1m*1,7m.

2010. szept. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!