távhősben lakom, tehát még nem fűtenek. kövezzetek meg, de hálás lennék, ha most valaki megdobna egy hősugárzóval.
áh, ha legalább a nap sütne...
2010. aug. 31. 10:20
12/23 anonim válasza:
panelban élek, még nincs fűtés, de ma is egy boxerben aludtam, bukóra nyitott ablaknál
2010. aug. 31. 10:22
13/23 anonim válasza:
Nem fűtűnk.
Télen nálunk nagyon hideg van (talán, ha 15-20 fok), pocsék ház, pocsék fűtés... szóval edzett vagyok.
2010. aug. 31. 10:23
14/23 anonim válasza:
Örülj neki, hogy megteheted. De ha fázik vlki fel kell öltözni. Augusztusban fűteni? Én se vagyok a hideghez szokva, hirtelen 20 fokot esett nálunk a hőmérséklet. Nagyon fázós vagyok, a téli paplannal takarózom, napközben 2 pulcsi is van rajtam. A fűtést viszont csak akkor kapcsoljuk be ha az éjszakai hőmérséklet tartósan 0 fok alatt van, akkor sem állandóan, hajnalban egy pár órát, hogy reggel meleg legyen, majd kora délután, végül késő estére. Nagyon drága a fűtés.
2010. aug. 31. 10:25
15/23 anonim válasza:
Hova fűtsek, mikor 23'C van bennt?:)
Egyébként meg lesz itt még 25-30 C, 1-2 napot meg csak kibírnak a fázósabbak is, fel kell venni valamit, nem pólóban ülni és fűteni Augusztusban, persze aki megteheti...
2010. aug. 31. 11:08
16/23 anonim válasza:
23-24 foknál feljebb nem kúszik a hőmérő higanyszála. De akkor sem kell fűteni. Mit fogsz csinálni -10 fokban?
2010. aug. 31. 12:53
17/23 A kérdező kommentje:
nálunk már nem volt 23-24 fok, nem panelben lakunk.
2010. aug. 31. 13:39
18/23 anonim válasza:
Nem irigy csak őszinte.
2010. aug. 31. 15:37
19/23 anonim válasza:
Én bizony fűtök. Mivel olyan szuper panelban lakom, hogy 1-2 óra alatt ugyanolyan lesz a hőmérséklet bent is, mint kint. (nulla szigetelés, régi ablakok, amin befúj a szél..)
Lehet utálni, de az, hogy hajnalra 12 fok van a lakásban, szerintem nem normális. És gyenge a szervezetem, azonnal lebetegszem ilyen esetben. Kiszámoltam, ha most két éjszaka fűtök, az max. 2000 Ft. Ha megbetegszem, csak a gyógyszer ennyi, nem számolva a kiesett munkabérem, ami egy hét alatt 20 ezer. Jelenleg nem engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyek :D
2010. aug. 31. 18:55
20/23 anonim válasza:
beszarok b+ nincs kivel beszélgetned? Ez neked gyakori kérdés? Te nyomorék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!