Hangos ajtócsapkodás ellen valami?
Sziasztok.Egy albiban közösen lakok egy másik lakótárssal,nem beszélünk ezt most hosszú lenne leírni.A lényeg az,hogy engem bosszantson,mindig hangosan becsapja az ajtókat,rácsap a villanykapcsolókra ezzel akar idegesíteni.Elköltözni nem tudok és nem is akarok.
Abban szeretném a segítségetek kérni,hogy van-e valami amit az ajtóra tudok tenni,hogy ne lehessen becsapni az ajtót?tömör fa ajtó.
Sajnos olyan helyzetben vagyok,hogy nem tudok másik albiba menni és meg kell tűrnöm a lakótársam,aki szándékosan cseszeget.Szóltam már neki szépen de az csak olaj volt a tűzre.
Okosan szeretném elrendezni a dolgokat,bármilyen praktikát szivesen fogadok
Beteg ember ellen nem tehetsz semmit. Érthetetlen, mi válthatta ki azellened irányuló gyűlöletét?
Az ajtóra hiába teszel bármit is, leszedi, letöri...
...megasztán mást eszel ki, amiből előbb-utóbb kenyértörés lesz..kialvatlanság, bántalmazás, beleköp az ételedbe, nem húzza le a wc-t, stb
...itt leírható megoldás, hogy egy baromimerős csávóval megbeszéled a lakótársad lenyugtatását..
De van még néhány, csak az nem kimondottan szalonképes.
Hivj idonkent magadhoz tiszteletet parancsolo meretu es kulseju baratokat.
Egyebkent meg mibol ered ez az egesz? Mi a problematok egymassal? Mert azt kene megoldani. Ez lenne a legfontosabb es legesszerubb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!