Mik a kedvenc berendezési tárgyaid, bútoraid az otthonodban?
Nagy erkélyünk van és egy szép parkra néz.
Bútorból a kedvenc az ágyam :D
3-as megértelek. :)
4-es köszi a leírást, valóban szép.
Ilyesmi válaszokat várok, és nagyon köszönöm.
A gránit az nagyon klasz! Énisakarokolyaaaat! Es milyen gépeid vannak es melyik a kedvenced?
Most lett egy bosch konyhai robotgépem, hát én ebbe szerelmes vagyok. Jól ki is használom, szinte minden nap. Na már csak azért hogy én is valaszoljak a kerdésemre. :)
Van egy "olasz" kotyogó kávéfőzőm, amin nagyon gyorsan lejön a kávé. Könnyebben tisztítható, mint a "hagyományos" kotyogók.
Az ágyamat én is szeretem, ez egy régi fajta nagyon jó állapotú rugós matracú és ez nagyon jó a hátamnak, tehát nem cserélem le egy modernebbre, a modernség az nem garancia arra, hogy jó is.
Van egy U alakú "utazó" párnám amit alváshoz mindig használok, egyszerűen követeli a nyakam hogy legyen külön alatta valami.
Ha olyat is lehet írni, ami még nincs nekem, de szeretnék: odavagyok az olyan mosdókért, ahol fa komódon mosdótál van.
Pl. [link]
Illetve a fagerendás mennyezetet is imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!