Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Áthallatszó zene esetén...

Áthallatszó zene esetén szóljak a felső szomszédnak?

Figyelt kérdés
Panelben lakom, most költöztem be. Nem klasszikusban, hanem négyemeletesben. A lakás nagyon jó lenne egyébként, de nem voltam felkészülve ennyi zajra. Családi téglaházban nőttem fel, hozzá vagyok szokva a privát szférához, de itt állandóan hallok koppanásokat, ajtócsukásokat stb, de a legrosszabb a zene, ami felülről jön. Azért nem tudom, hogy szóljak-e, mert nem tudom, ez mennyire normális, én is utálnám, ha előírnák, hogy mit csináljak a lakásomban és mit ne. Ez panelban megszokott, és szokjak hozzá vagy menjek el, vagy mit szokás ilyenkor? Tényleg nem tudom, hogy a zene ilyen hangos, vagy a szigetelés ilyen szar. Az a fura, hogy néha tök csendes a lakás, de egyszer-egyszer hallom, ahogy kiabálnak felettem.
2021. aug. 31. 12:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

En csak neha veszem eszre a zajokat.

3 emelet, korben belso udvarral, garazsokkal.

Neha hallom ha valaki bejon a fobejaraton, neha azt is ha a felso szomszed furdo vizet enged, nemi eletet el, a not aki hajnalban megy es ejjel jon haza magassarkuban....

2021. szept. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!