Vízóra csere előtt milyen dokumentumot kell kitölteni és (társasház esetén) aláiratni a gondnokkal?
Ezt találtam, és olvastam, hogy több példányban is ki kell tölteni, de nem vagyok tisztában a procedúrával:
Hozták a papírt és ők töltötték ki.
"A vízóra csere menete:
1., A telefonon előre megbeszélt időpontban a szerelő az ön lakásában a vízórát kicseréli.
2., A mellékvízmérős csere papírokat kitölti, a vízmérő órák gyári számait és induló állását a cserelapra feljegyzi, és megrendelőnél hagyja. (A leszerelt mellékvízmérők a leszereléskori aktuális állását is feljegyzi.)
3., A megrendelőnek a cserelapot a közös képviselővel alá kell íratni."
Én olyan céggel csináltattam, akik mindent elintéztek. Blombálást, stb. Jöttek szereltek, papírt kitöltöttek, papírt odaadták, fizettem, elmentek.
Köszi.
Körbenézek. Pont egy olyat sikerült találnom, ahol mindent nekem kell kitöltenem, és utaná hívhatom őket. Azt hittem, ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!