Klímatelepítésre kedvező áron tudtok javasolni valakit?
Figyelt kérdés
Klíma már meg van rendelve, akiket felhivtam azt mondják csak saját maguk által forgalmazott klímát telepítenek.2021. aug. 17. 11:30
1/2 anonim válasza:
na én is ebben a cipőben járok...most ebben a melegben a forgalmazó azt mondta, ha nála veszem a klímát, akkor is két hónap múlva tudnak jönni..
Nincs mit tenni, várom az őszt..
2/2 A kérdező kommentje:
Rendeltem klímát webáruházból, de már töröltem a rendelés, kB 30-40 klímást felhivtam, nagyrészük csak saját maguk által forgalmazott klímát szerel fel, vagy ha nem saját maga által hozott klíma, akkor annyival drágább a telepítés, hogy nem éri meg. Van már egy (drága) gree klímánk, a hálóba is akartam egy olcsóbbat, így a legolcsóbb klímát rendeltem meg, amit találtam, 85e ftert, de így viszont drágább mint ha rendelnék egy klímás weboldalról...
2021. aug. 17. 17:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!