Ér valamit a szigetelő fólia ablakra?
Figyelt kérdés
Télre kellene az ablak szigetelését javítanom, a zárása jó, viszont az üveg eléggé hideg. A szigetelő fóliák érnek valamit, vagy csak parasztvakítás? Én annyira nem hiszem, hogy egy papírvékony fólia javítana a szigetelésen. Barkácsáruházban láttam ilyen fóliát, pár ezerért.2021. aug. 3. 20:16
11/13 anonim válasza:
csóri nyolcast jól lepontoztátok. :DDD pedig eddig az egyetlen értelmes válasz volt. gyakorin a jó válaszokat mindig lepontozzátok a baromságokat meg fel. hasznos ez az oldal. :DDD
12/13 A kérdező kommentje:
Na, végülis tegnap este felraktam az egyik ablakra egy ilyen fóliát, szigorúan a keretre, hogy a légrés meglegyen. Hát, nem tudom, annyira én nem éreztem változást, az üveg ugyanúgy sugározta be a hideget hajnalban. Köszi a válaszokat, mentek a zöldek, senkit nem pontoztam le, de tény, hogy itt nálam nem sokat ér, de persze fent hagyom a hideg beálltáig, lehet akkor észrevehetőbb lesz.
2021. szept. 24. 16:22
13/13 A kérdező kommentje:
Lehet, kikölcsönzök egy hőkamerát is télre. Ki tudja, lehet videóanyagot is gyártok majd ezzel kapcsolatban.
2021. szept. 24. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!