Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne algásod...

Mit csináljak, hogy ne algásodjon be a medence vize?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 27. 12:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A szűrőd az okés. Javasolt még mellette porszívózni (persze vizi) este amikor igényli a víz és algátlanítozni kb. 2 hetente.
2010. aug. 27. 12:45
 2/11 anonim válasza:

Az a szűrő nem sok vizet zavar (szó szerint :) ).

Elég ha öntesz bele pár deci hipót, meg egy kilós sót.

Garantáltan nem lesz algás! ;)

2010. aug. 27. 12:53
 3/11 A kérdező kommentje:
ha a szűrő be lenne kapcsolva folyamatosan akkor nem algásodna be?
2010. aug. 27. 12:54
 4/11 A kérdező kommentje:
egyáltalán mitől keletkezik alga a medencében? és ha már egyszer bealgásodik akkor hogyan kell kitakarítani a medencét?
2010. aug. 27. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm javaslatára egy evőkanál rézgálicot tettem a vizbe,1 hónap alatt 1 mg alga sincs benne.Én nem szűrőzök,vizforgatok,medencébe lépés előtt szigorúan min.lábmosás.A takaró fóliát rátesszük ha nem fürdünk.

Ez előtt vettem algaölőket egy vagyonért,forgattuk a vizet és 10 nap altt algás volt a viz.leengedtük,áttöröltem hipós vizzel,új vizet engedtünk rézgáliccal.Töredéke a sok vegyi bigyónak,a belélegzett klórról ,stb-ről nem beszélve!

2010. aug. 27. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok:uolyan medencénk van mint a tied,3,6m átmérő 60 cm magas
2010. aug. 27. 13:17
 7/11 A kérdező kommentje:

a miénknek a mérete: 457cm x 122cm

tehát akkor minden képen lábat kell mosni mielőtt belemennek a medencébe a gyerekek?

2010. aug. 27. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a klórtabletta és a hypó vegyítése vált be. Pedig mi nem mossuk meg a lábunkat előtte. Igaz, hetente porszívózzuk. Nekünk is akkora van, mint nektek!
2010. aug. 27. 13:53
 9/11 A kérdező kommentje:
de ha hypózom akkor nem káros a gyerekekre?
2010. aug. 27. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Dehogynem árt,tömény klórbomba,amit sokáig inhaláltok.

Nem totál lábmosás van nálunk,hanem egy nagyobb lavor tiszta vizzel,ebbe lépnek bele a medencébe lépés előtt,ha piszkos csak egy lavor vizet kell cserélni.

2010. aug. 27. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!