Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akinek nyaralója van, évente...

Akinek nyaralója van, évente mennyi időt tölt ott?

Figyelt kérdés

2021. júl. 6. 13:36
A kérdező szavazást indított:
Csak pár alkalmat (néhány hétvégét és/vagy a szabadságot).
Amikor csak tudok, tavasztól őszig lemegyek hetente-kéthetente hétvégére (esetleg a szabadságot is ott töltöm).
Tavasztól őszig többnyire a nyaralóban vagyok, de időnként hazaugrok, esetleg egyszer-egyszer máshova is elutazok közben.
Egyéb, leírom.
19 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kora tavasztól szinte minden hétvégén, egészen októberig... Közben a szabadság egy részét is (Káptalanfüred, Balaton)
2021. júl. 6. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1-2 hétvégét, egész szezonban ki van adva.

Mennénk többet is, de egyrészt annyira már nem vonz a Balaton, másrészt abból összegből amit profitál az hogy ki van adva, inkább elmegyünk máshova (külföld-belföld).

Zamárdiban közvetlen a Balaton parton van a nyaraló, így a jól frekventált helynek köszönhetően sorban állnak az emberek hogy kivegyék 1-1 hétre. Ez pedig egy elég jó anyagi forrást biztosít szezon alatt.

2021. júl. 6. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy csak 2-3 napot, de összességében ez heteket jelent.
2021. júl. 6. 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Évzárótól-évnyitóig.
2021. júl. 6. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy bekoszont a joido irany a 'birtok' ... ahogy jonnek a cudar idok vissza a varosba. Igy is ugy is autoval jarok.
2021. júl. 6. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Változó, van olyan év, hogy nincs más (családi vagy üzleti) dolgom, akkor tavasztól őszig a lehető legtöbb hétvégén és a szabadság nagy részében ott vagyok. Az utóbbi 1-2 évben csak pár hétvégén vagy csak 1-1 napra mentem néha-néha, mert annyi más tennivaló van.

Tervem, hogy nyugdíjas koromra tavasztól őszig ott laknék.

Ha szerencsém lesz, téliesítem, hogy egész évben ott élhessek, akár még nyugdíj előtt is, de ez sok dologtól függ még.

Mindenesetre nem zavar, hogy jelenleg üresen áll, megnyugtat a tudat, hogy van.

2021. júl. 6. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ez a nyaralóház dolog értelmetlen, sokan már szó szerint a rabjai lesznek, hogy le kell menni, ha van értelme, ha nem...
2021. júl. 7. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
365 napot töltök a nyaralómban, mivel életvitelszerűen ott élek.
2021. júl. 25. 08:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

7.

Ha nem szeretnénk lejárni, eladnánk.

2021. júl. 25. 08:43
 10/10 anonim válasza:
100%
Általában minden második hétvégén ott vagyok tavasztól őszig. Télen nem nagyon szoktam lejárni, mivel bár a fűtése megoldott, de szigetelve nincs. Szeretek ott lenni és mivel az ország egy másik pontján van, így onnan kirándulni is más helyekre tudok elmenni, mint itthonról.
2022. máj. 8. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!