Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért ilyen víz jön, a fúrt...

Miért ilyen víz jön, a fúrt kútból?

Figyelt kérdés
Nagyon zavaros, mint ha saras lenne a víz, probáltam képet linkelni, de nem engedte az oldal. 28 méter mély állítólag, kb 70 liter víz jön ki belőle folyamatosan folyatva, szerintem az nagyon kevés. Mi baja lehet a kútnak, helyre lehet hozni valahogy?

2021. júl. 5. 19:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a zöme úgy furat/ott kutat, hogy elindultak 2 fémpálcával keresgélni és ahol kilengett, ott lett a kút.

Csakhogy nem mindegy, hogy azon a helyen 3 forrásból ömlik a kútba a víz, vagy a csapadékvíz áll meg 2 réteg között. Szerintem a te kutadra az utóbbi a jellemző.

Ha sajnálatos módon becsődölsz a kúttal, mert a 70 liter víz semmire nem elég és 40 liter után már zavaros is, akkor egyszeri beruházással érdemes lenne egy bő és tiszta vizű kutat csináltatnod, de kizárólag hidrogeológiai szakember bevonásával, aki kijelöli a helyet és garanciát is ad.

[link]

2021. júl. 10. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!