Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Árverezett hazat néztem ki...

Árverezett hazat néztem ki egy oldalon. Bírtam a Google-ba hogy elarverezett haz és az én falumat ahol lakom és kidobott egy olyan oldalt ahol csak az én faluban lévő hazak vannak arverezve. Szerintetek nem egy csaló oldal lehet?

Figyelt kérdés

Ugy hallodtam hogy csak az MBVK oldalon meg ilyen oldalakon lehet csak fent elarverezett haz azért kérdezem.

Igazából ittis asszem 5000 Ft a regisztrációs díj és elméletileg ha befizetem akkor kiadja az iroda címet meg hogy kihez tartozik.nemakarok erre rafazni. Valaki segítene vagy vett már valaki hazat erről az oldalról?

2021. jún. 28. 22:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
18: ha tudsz olvasni akkor láthatod, hogy írtam hogy vannak kivételes esetek amikor az adós nem tehet arról, hogy ilyen helyzetbe kerül de többségben nem ez a jellemző. Én mint vásárló nem fogom szarul érezni magam mert élek egy lehetőséggel, a többi meg az adós és a bank dolga. Van egy olyan érzésem, hogy rólad van szó és nem az ismerősödről, aztán most idejöttél kötekedni meg játszani az áldozatot.
2021. jún. 29. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!