Árverezett hazat néztem ki egy oldalon. Bírtam a Google-ba hogy elarverezett haz és az én falumat ahol lakom és kidobott egy olyan oldalt ahol csak az én faluban lévő hazak vannak arverezve. Szerintetek nem egy csaló oldal lehet?
Ugy hallodtam hogy csak az MBVK oldalon meg ilyen oldalakon lehet csak fent elarverezett haz azért kérdezem.
Igazából ittis asszem 5000 Ft a regisztrációs díj és elméletileg ha befizetem akkor kiadja az iroda címet meg hogy kihez tartozik.nemakarok erre rafazni. Valaki segítene vagy vett már valaki hazat erről az oldalról?
Nem annyira kiveteles....
Es a rosszindulatú se en vagyok.
Es tudok olyanokrol is,akijhavonta fizetnek nagyon sokat, dr a bank megis ragaszkodik az arvereshez. Az mentette oket meg h felvásároltak a bank tartozasait...es a felvásárló cegnek meg eleg az az összeg.
De itelkezni konnyebb, mint ezeket tudni.
Meg összeszedni meg egy milliot h lehessen venni masikat. Mert nen olcsóbbak tovabbra se...
Gondold mar at, amit irsz.
Nyilvan nem a rendes fizetesi szakaszban volt, megis a bank akarta, mas nem.
De latszik, hogy nem ertesz hozza, tapasztalatod sincs, csak konnyu mas felett itelkezni, meg mas karan jutni valami előnyhöz. Amit nem is ertek. Amennyi az alap, annyiert lehet venni is mar...mar nem ugy mukodik, mint regebben
El lett magyarázva.
Ki lenne a hibas?
Szerinted onhibajan kivul senki se kerulhet ilyen helyzetbe??
De en ebből nost kiszallok, amit akartam, elmondtam.
Masnak akkor se lesz lelkiismerete, meg nem gondol bele, ha tobbszor irom le.
Konnyebb így, hogy tuti felvette a hitelt, aztan elitta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!