Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen pledet vegyek ha...

Milyen pledet vegyek ha allergias vagyok a muszallra?

Figyelt kérdés

Itt a kanikula, mar nem takaroval hanem pleddel alszom. A regi pledek mar kisse megviseltek. Szeretnek ujat venni. Lehetoleg jo vekonyat.

A legtobb pled viszont polieszterbol keszult vagy tartalmaz poliesztert. Erre en allergias vagyok. Viszket tole a borom, kiuteseim lesznek meg minden. Nagy ritkan lehet kapni pamut pledet, de az meg eleg kemegy, nem epp egy lagy kellemes tapintasu anyag.

A regi pledjeim jok voltak, meg anyukam vette az erzekeny boromre. O viszont mar nem el, a cetliket pedig kivagtuk a pledekbol.

Nem tudom milyen anyag lehet. L

Puha, vekony, nem muszalas.

2021. jún. 21. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

A takaró és a pléd közt mi a különbség?

Én 22-23 fok fölött nem takarózom semmivel.

A legvékonyabb, amivel takarózom, az lepedő.:)

2021. jún. 21. 01:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Pamut pledet.

Beirod keresobe, kiad csomót

2021. jún. 21. 01:39
 3/7 A kérdező kommentje:

En nem tudok ugy elaludni ha nem takarozom be vmivel. Ez psziches dolog, gondolom igy erzem magam biztonsagban tudat alatt. Nem melyedtem a dologban, ez van kell vmi takaro.

A pled vekonyabb es nem huzom ra huzatot sem csak magat a pledet mosom.

2021. jún. 21. 01:41
 4/7 anonim válasza:
Én egyszerűen egy pamut anyagú lepedővel takarózom, mert én is olyan vagyok, hogy kell hogy be legyek takarva , egyébként egy pamut vastag paplannal szeretek takarozni amíg hideg van
2021. jún. 21. 02:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Pamut lepedőt, vagy pamut ágyneműhuzatot könnyen kapsz, azok jók. Én ilyenkor csak huzatot használok (nincs belehúzva semmi)
2021. jún. 21. 04:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyapjú "plédjeim" vannak és mivel azt nem ajánlatos hetente mosni, így huzatban vannak. De ugyanígy huzatban lennének, ha nem gyapjú lenne, hanem valami műszál, mert egyszerűbb azt mosni. És ezek után tök mindegy, hogy a pléd miből van, ha a testemhez érő anyag pamut.
2021. jún. 21. 09:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :-)
2021. jún. 21. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!