Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nyaralás utánra milyen ételt...

Nyaralás utánra milyen ételt vegyek, ami nem romlandó?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mindig gondot okoz, ha nyaralás után haza érünk akkor nyilván nincs itthon semmi ehető kaja. Most cseréltük le a régi elavult hűtőnket egy teljesen újra, aminek a fagyasztója is jóval megbízhatóbb, kiszámíthatóbb. Arra gondoltam, hogy most beüzemelve hagynám a 3 hetes nyaralásunkkor és hagynák itthon olyan ételt ami még akkor is fogyasztható lesz. Pl. Tartóstejet mindig szoktam ilyenkorra venni. Konzervre gondoltam még, de ezen kívül mit lehet még, hogy ha este érnénk haza már ne kelljen főzőcskézni?
2021. jún. 15. 09:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10: hopsz, csak most olvasom, tényleg 3 hét nyaralás...

Hát tényleg furcsa, nna...

2021. jún. 15. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egész kérdés tele van ellentmondással.

1. most cserélték le a régi elavult hűtőt, ugyanakkor rendszeresen járnak nyaralni 3 hétre. ???

2. ha telik minden évben 3 hét nyaralásra, miért nem telik rendelt kajára első este otthon?

3. nem először mennek nyaralni, eddig mi a fenét ettek?

2021. jún. 16. 14:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi általában úgy szoktuk, hogy hazafele veszünk valami kaját gyorsétteremben vagy boltban, másnap pedig bevásárolunk rendesen.

Vagy kiolvasztok valami főzeléket a fagyóból, erre bármilyen mirelit kaja alkalmas.

2021. jún. 16. 15:27
 14/17 A kérdező kommentje:

1 Vidékre megyünk nyaralni családhoz, rokonokhoz.

2 Tudunk rendelni, csak érdekelt, hogy ki, hogy oldja meg másképp.

Sajnálom ha valakit bánt, hogy egy évbe egyszer végre el jutok a rokonokhoz és érdekel mit tudnék itthon hagyni ha már ezért cseréltük le olyanra a hűtőt amiben eláll...

2021. jún. 18. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja, hát országon belüli kirándulásnál ezen nem is gondolkoznék, beugranánk hazafele egy útbaeső szupermarketbe és kész.
2021. jún. 22. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Így azért egész más, ha rokonoknál nyaraltok. Főleg belföldön.

Marha egyszerű, hazafelé menetben bevásárolni.

2021. jún. 23. 12:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták előttem, útközben bevásároltok, de minket speciel annyi kajával elláttak a rokonok az útra (sült húsok, sütik, stb) hogy még 2 nap múlva is azt ettük.
2021. jún. 23. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!