Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki a szüleinél...

Van itt olyan aki a szüleinél él ?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki a családjával él együtt a szüleivel vagy egy házban vagy esetleg egy portán ,de külön házban?
2021. jún. 14. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Jelentem, én itt vagyok.

A családi ház picit át lett alakítva, a 3 emelet 3 külön bejáratú 80nm-es lakás lett. Az egyikben lakok én, a másikban szüleim, a harmadikban tesóm családjával.

Így volt a legolcsóbb és praktikus, de ugyanakkor sok szempontból nem a legjobb, szüleim mai napig gyerekként kezelnek és beleszólnak sok mindenbe.

Ugyanakkor pozitív, hisz segítségnek is itt vannak, amit nehéz lenne pótolni.

Elköltözni nem fogok tudni, mert ezt eladni nem szeretném, emellé plusz egyet venni pedig nagyon nehéz. Inkább egy nyaraló vagy pince ahová néha el tudok bújni ha nagyon mérgelődök...

2021. jún. 14. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:

1 - es

Hogy oldottátok meg a külön bejáratot?

Ha megkérdezhetem?

2021. jún. 14. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Külön ajtóval.
2021. jún. 14. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:

A földszinti lakás bejárata az utcafronti oldalon van.

Az emeleti a ház bal oldalán van, egy erkély lett hozzáépítve a házhoz lépcsővel..A tetőtéri a ház hátoldalán, erkély az 1. emeletig lépcsővel, onnan a házon belül lefalazott lépcsőház a tetőtérbe.

Egy jó kömüves beköti az erkélyt a főfalba + lábakat rak alá, aztán megvárja a falat egy áthidaló berakásához, és utána kivágja a falat az ajtónak.

Az emeleti ajtö + a lépcsőház az emeleti konyhából vesz el kb 10-15 nm-t.

2021. jún. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!