Párom szüleinél vagy albérletbe lenne jobb?
Figyelt kérdés
50ezer forintot fizetünk párom szüleinek. Megéri ez nekünk vagy jobb lenne ha külön albérletbe mennénk? Mennyivel lenne drágább az 1 szobás albérlet a belvárosban Pesten? Nem jövünk ki jól velük. A munkahely is közelebb lenne.2014. ápr. 18. 11:57
1/5 anonim válasza:
Pesten általában a bérlés maga 50 körül van, ahhoz még jön a rezsi.
2/5 anonim válasza:
Egyértelműen jobban éreznétek magatokat külön, csak az a kérdés, hogy anyagilag megtehetitek-e (nem ismerem az árakat, én is csak a neten tudnék szétnézni).
3/5 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy albérletben. Vagy mondjátok meg nekik (korotokat nem tudom), hogy megpróbáljátok saját lakásban. Szerintem viszont annál idősebbek lehettek mégis.. Nem vágytok szabad térre? Nem tudom melyikőtök a nő, de nem vágyik arra, hogy egy saját,otthonos kis lakásotok legyen? :).
Ha egyszobás, az is 50 körül lehet, nekünk másfél, 57nm2 és így fizetünk 55-öt. Ti is találtok ilyet.
én az albérletre szavazok! :)
4/5 anonim válasza:
Első kcisit el vagy tájolva biztos van olyan is de ha valahova csatlakoznak és kapnak egy szobát + természetesen a többi helységet is egyenrangúan használhatják 50ből simán lehet találni. A szüleinél sem ketten vannak meg lehet azt szokni. Nézelődni kell a neten. De attól függ egy kertes házat azért nehezen hagynék ott egy panelért ha egyáltalán most kertesben laktok. MEg milyen környék stb mérlegelni kéne.
5/5 anonim válasza:
Ha állandó a jövedelmed ami nagyon fontos ! Igen lehet menni társbérletbe ennyiből , de ha bizonytalan a pénzed amit lehet a szülőknél megengednek , várnak egy két hetet míg lesz ... Társbérletben ez ciki és nem a tulaj fog piszkálni hanem a többi bérlő társ utáll ki mert nem akar helyedet számlákat fizetni ! Jól meg kell gondolni , csak pénz kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!