Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Párom szüleinél vagy albérletb...

Párom szüleinél vagy albérletbe lenne jobb?

Figyelt kérdés
50ezer forintot fizetünk párom szüleinek. Megéri ez nekünk vagy jobb lenne ha külön albérletbe mennénk? Mennyivel lenne drágább az 1 szobás albérlet a belvárosban Pesten? Nem jövünk ki jól velük. A munkahely is közelebb lenne.
2014. ápr. 18. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Pesten általában a bérlés maga 50 körül van, ahhoz még jön a rezsi.
2014. ápr. 18. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen jobban éreznétek magatokat külön, csak az a kérdés, hogy anyagilag megtehetitek-e (nem ismerem az árakat, én is csak a neten tudnék szétnézni).
2014. ápr. 18. 12:50
 3/5 anonim válasza:
57%

Szerintem biztos, hogy albérletben. Vagy mondjátok meg nekik (korotokat nem tudom), hogy megpróbáljátok saját lakásban. Szerintem viszont annál idősebbek lehettek mégis.. Nem vágytok szabad térre? Nem tudom melyikőtök a nő, de nem vágyik arra, hogy egy saját,otthonos kis lakásotok legyen? :).

Ha egyszobás, az is 50 körül lehet, nekünk másfél, 57nm2 és így fizetünk 55-öt. Ti is találtok ilyet.

én az albérletre szavazok! :)

2014. ápr. 18. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Első kcisit el vagy tájolva biztos van olyan is de ha valahova csatlakoznak és kapnak egy szobát + természetesen a többi helységet is egyenrangúan használhatják 50ből simán lehet találni. A szüleinél sem ketten vannak meg lehet azt szokni. Nézelődni kell a neten. De attól függ egy kertes házat azért nehezen hagynék ott egy panelért ha egyáltalán most kertesben laktok. MEg milyen környék stb mérlegelni kéne.
2014. ápr. 18. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha állandó a jövedelmed ami nagyon fontos ! Igen lehet menni társbérletbe ennyiből , de ha bizonytalan a pénzed amit lehet a szülőknél megengednek , várnak egy két hetet míg lesz ... Társbérletben ez ciki és nem a tulaj fog piszkálni hanem a többi bérlő társ utáll ki mert nem akar helyedet számlákat fizetni ! Jól meg kell gondolni , csak pénz kérdés :D
2014. ápr. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!