Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért vibrál csak az egyik...

Miért vibrál csak az egyik ledes égőm?

Figyelt kérdés

Még egy éve sincs hogy vettem, a lámpa is meg az égő is új. Olyan lámpa, ahol a búra csak pár 'drótból' áll, ezért teljesen jól lehet látni az izzót. Három részes, de a másik kettő teljesen jól működik. Amelyik rossz, az sem teljesen vibrál, csak az izzószál alsó része. Alapvetően nem zavaró, meg ha normál lámpabúra lenne fel sem tűnne, de így egyszerűen nem értem mi a baj. Most kapcsoltm fel, és most tűnt fel, eddig semmi sem volt.

Lehet esetleg feszültségingadozás? Panelban lakom, nem tudom, ez számít-e.

2021. jún. 13. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Eldurrant a LED izzóban a szűrőkondenzátor. Javítani többe kerül, mint újat venni, illetve szét sem tudod szedni a műanyag burkolatot roncsolódás nélkül, úgyhogy, javaslom, vegyél egy újat.
2021. jún. 14. 07:32
 2/3 anonim ***** válasza:
36%

Sajnos a LED "izzók" pont annyit szoktak bírni, amíg a garancia tart.

Nekem már mindenhol LED világít a lakásban.

Amire 2 év gari volt azok 2 év 1 hónap után elkezdtek pislogni szep sorban, a 15 darabbol már csak 5 megy.

Ennyit a nagy megtérülésről, és amúgy neg rohadtul környezetszennyező a benne levő elektronika a gyártas és hulladék miatt is.

Most olyat vettem amire 5 év gari van, talán ez bírja 6 evig

2021. jún. 14. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy hordom vissza a középkategóriás Rábalux ledeket a Möbelix-be,mint ha hazajárnék a koleszból(heti~hétheti 1x)
2021. jún. 15. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!