Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Még mindig fognak emelkedni...

Még mindig fognak emelkedni az ingatlan árak? Mert ha igen, nem tudom elhinni, hogy még nem érte el a plafont.

Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 08:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%

Majd leállnak, ha leáll a piac és nem lesz ezen az áron is kereslet.

Mondjuk engem is szíven ütött, de ez van!

2021. jún. 8. 08:42
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem úgy tűnik egyelőre hogy csökkenni fog.
2021. jún. 8. 08:57
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
A plafon még nagyon messze van!
2021. jún. 8. 09:00
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Van olyan főváros az EU-ban, ahol elérte a plafont és nem drágul tovább? Ahol van munka, infrastruktúra, egyetemek, ott folyamatos a kereslet, folyamatos a drágulás. Nyilván nem mindegy az emelkedés üteme és mértéke, de be kell látni, megtorpanás vagy áresés válságok idején van. A mostani közegészségügyi válságból kifelé lábalunk, nem hinném, hogy most következne el az újabb csökkenés.
2021. jún. 8. 09:41
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, majd ha lesz egy nagy gazdasági válság, akkor fognak csökkenni komolyabban az árak. Lehet 2, lehet 6 év múlva lesz ez, vagy bármikor, nem lehet tudni. De akkor sokan elszegényednek majd, lehet neked sem lesz munkád. Akkor majd fognak csökkenni az árak.
2021. jún. 8. 12:52
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl. 6 év múlva csökkennek, még mindig drágábbak lesznek mint most.
2021. jún. 8. 13:14
 7/25 anonim ***** válasza:
Csökkenés vagy akkor lesz ha jön egy nagy válság (lásd tizenpár évvel ezelőtt), vagy ha valami olyan döntést hoznak (csok megszüntetése, airbnb szigorú szabályozása stb) ami hatással van rá. Meg most tervezik ezt a diákvárost pestre, valószínűleg valamekkora mértékben az is leviszi az árakat, mert kevesebb egyetemista fog albérletbe menni.
2021. jún. 8. 18:19
 8/25 anonim ***** válasza:
79%
Vidéken most is lehet 10 millió alatt házat találni, s nem ilyen putris környékre kell gondolni, többnyire önellátással foglalkoznak többségében. Igaz, ehhez sok mindenről le kell mondani, hogy nincs az utca túloldalán bevásárló központ, hogy neked kell fát hasogatni, s esetleg segíteni egy-két szomszédnak, amiből cserébe élelmiszered lehet. Én nekem valahogy sokkal szimpatikusabb ez az életforma, sokkal boldogabbak ilyen helyeken az emberek, összetartóak, ami minden pénznél nagyobb érték. Engem nem vonz a városi létforma, felőlem nyugodtan árulhatják 100 millióért is a panelt.
2021. jún. 8. 23:19
 9/25 anonim válasza:
100%
Az épitőanyagok ára 50% -al emelkedett, ennek az lesz a következménye, hogy az ingatlan árak is az egekbe fognak menni.
2021. jún. 9. 22:17
 10/25 anonim ***** válasza:
9. Szerinted a használt ingatlanoké is?
2021. jún. 9. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!