Hiteles sütőhőmérő?
1-2 fok eltérés?
Ez még az ipari (értsd: drága) kategóriában sem gyakori.
Meg minek is? Mert azt írják? És azt hol méred, a sütő melyik részén?
Helyből 5-10fok eltérést találhatsz és a sütők sem egyformák.
Nekem van. Jó-e? Igen..
Recept mond egy értéket, egy bizonyos helyre teszem a hőmérőt, sütök.
Ha kész és nem pont olyan, akkor a következő sütésnél emelem, vagy csökkentem a hőmérsékletet, de már nem sötétben tapogatózóm, hanem MÉREK..
A mondatodnak nincs értelme: "drága kategórában sem gyakori", ebből mi is következik, még hol nem gyakori?
Én nem a drága kategóriát célzom, hanem pont a minél olcsóbbat.
1-2 fok pontosan le sem olvasható.
Mondd, Te hülyítesz? Érted, amit írok?
Még hol nem gyakori? HÁZTARTÁSI felhasználásban, ott aztán végképp nem!
Pont a minél olcsóbb kategóriában várod el azt a pontosságot, ami ipari (drága) kategóriában létezik csak?
Ha nem olvasható le 1-2 fok, amit Te igényként határoztál meg, akkor mit is érsz vele?
Nem érzed az ellentmondást?
"(1-2 fok eltérés belefér.)"
Hát pedig ezt nem tudom akkor hogy értelmezzem. Attól tartok nem fogom megtudni.
Szó sincs róla, ideteszem amit először írtam.
"Ha kész és nem pont olyan, akkor a következő sütésnél emelem, vagy csökkentem a hőmérsékletet, de már nem sötétben tapogatózóm, hanem MÉREK.."
Jól használható, nem hasraütésszerűen tekergetem a gázt. ott a hőmérő és a korábbi tapasztalat, így kisebb az esélye az "elsütésnek".
Korrigálni lehet a gáz nem egyformaságát, nem a lángnagyság számít, hanem a hőmérő, aszerint állítom be.
Oké, így értem, mit mondasz.
Akkor mindegy, milyet veszek, legalábbis ez nem tudható róluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!