Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megoldható az ilyen együttélés?

Megoldható az ilyen együttélés?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel szeretnék nyárra egy vagy két hétre összeköltözni, mind a ketten heterók vagyunk. Van esetleg véleményetek?

2021. jún. 6. 14:53
 1/9 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Mi érdekel? Azt se írod nő vagy vagy flrfi vagy. Mindegy is mi probléma lenne ebből?
2021. jún. 6. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hívják: lakótárs. Létezik.
2021. jún. 6. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, ezért mondtam hogy heterók vagyunk. Milyen programokat találják ki?
2021. jún. 6. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
"Lány vagyok, ezért mondtam hogy heterók vagyunk" Ha a barátnöd is benne van akkor a találoskérdések nagyon jo idötöltés lesz számotokra. Te mondasz egy akármi-valamit és a barátnöd találja ki, hogy azt miért mondtad és mit értettél alatta?
2021. jún. 6. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:

ez egy sima lakótársi kapcsolat egy szobában. Ha van elég pénzetek, akkorna két hét gondtalan lesz. Reggel ébredés után kerestek egy állandó piacot, ott például bőséges a választék reggeli ételekben...aztán bóklászás, rengeteg a látnivaló. Ha felültök az 5-ös buszra bármelyik irányba, és a végállomásokon elindultok valamerre az egy nap simán..aztán a térkép app baromi sokat segíthet.

Az együttlakás még nem együttélés..bár ilyenkor kiderülhet, milyen is egy gondtalan kaland..

Érezzétek jól magatokat..ehhez az kell, hogy mielőtt rendeltek akár egy kávét is, nézzétek meg az árlapot..valamelyik nap belefutottam egy 1300.-Ft-os jelentéktelen kávéba..

2021. jún. 6. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Eszembe nem jutna a Gyakorin faggatódzni, hogy kinek mi a véleménye, amikor télen/nyáron/bármikor meglátogatom 2 hétre az öröbarinőmet. Hogy ehhez hogy jön, hogy mindketten heterók vagyunk, azt nem tudom, de lehet, hogy már ez számít kuriózumnak?
2021. jún. 6. 16:24
 7/9 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#3 Képzeld egy férfi is lehet heteró. Sőt elég gyakori.
2021. jún. 6. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet nem összeköltözésnek, vagy együttélésnek hívják, hanem látogatásnak...vagy én nem értem a kérdést.
2021. jún. 6. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Lakótársnak hívják, bár 1-2 hetet nem is neveznék együttélésnek, ez csak látogatás.

Programnak olyat találj ki, amit mindketten szerettek.

2021. jún. 9. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!