Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tesco vagy a Spar a drágább?

Tesco vagy a Spar a drágább?

Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 20:38
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
87%
Spar, hatàrozottan.
2021. jún. 3. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Biztosan a SPAR
2021. jún. 3. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Én mindkét helyen vásárolok, és úgy figyeltem meg, hogy hol az egyik, hol a másik. Termékfüggő, sőt időről időre változik, és még egy adott terméktípusnál is lehet az, hogy a legolcsóbb az egyik boltban olcsóbb, de a jó minőség meg a másikban olcsóbb.
2021. jún. 3. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kis spar sokszor dragabb mint a kis tesco, de hipermarketek eseten az en tapasztalatom az hogy szinte ugyanazok az arak, de nyilvan csak atlagban, termekenkent lehet elteres.
2021. jún. 3. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a tesco drágább, sőt nagyjából a legdrágább hazai üzletlánc. Az a taktikájuk, hogy becsalják a népet egy-két olcsó termékkel, miközben a többi dolog árát jóval az átlag fölé húzzák. De ha már ott vagy, úgyis megveszed.
2021. jún. 3. 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Tescot nagyon utálom. Utolsóval egyetértek. Lidl nincs itt a környéken..Aldi szar..Penny viszonylag olcsó, de kevés a termék..marad a Spar.
2021. jún. 4. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A Spar a legdrágább multi üzletlánc, viszont náluk kapni tűrhető minőségű árut tűrhető áron. A többieknél a jó minőség nagyon drága. Kivétel természetesen mindenhol akad, hol több, hol kevesebb.
2021. jún. 4. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sparban a legjobb a minőség, de igen szerintem is drágább, bár mondjuk vannak olcsóbb termékek.
2021. jún. 23. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!