Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiért cserélnek ki egy...

Mennyiért cserélnek ki egy mennyezeti lámpát egy másikra ? Mennyi az ára ?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 17:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan Szegeden lenne erre szükségem. De bármilyen támpont jó
2021. máj. 27. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3500Ft/db-ért tettek fel lámpatestet (budapesti ár). A leszerelés igazából plusz költséggel járhat, előnye nincs.
2021. máj. 27. 18:09
 3/7 mindentudó99 ***** válasza:
Nincs ismerősöd aki konyít hozzá? Tegnap cseréltem tíz perc volt. Nem nagy dolog
2021. máj. 27. 18:52
 4/7 mindentudó99 ***** válasza:
Egyébként lehet hogy 6-7 lámpa 3500per darab de ha egyet kell cserélni nem annyi lesz szerintem. Kiszállás stb. Több lesz
2021. máj. 27. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok mindenttől függ, de egyszerű pár ezer forintos csillárhoz én a környéken kérnék meg valakit, kisbolt tulaját kérdeztem meg, ő ajánlott egy csávót 1500 ft + két kőbányai és cserélte, létrát is hozott.
2021. máj. 27. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nálam az van, hogy a régebbit le is kell szerelni. Egyébként a szerelő megtudja tenni, hogy épségben szedi le? Mert jó állapotú és szívesen odaadnám a mamának.
2021. máj. 27. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Leszerelés felszerelés kb 10 perces munka, tényleg kiszállás többe kerülne :) Régit nem feltétlen kell kidobni, épségben leszedhető.
2021. máj. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!