Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Büdös a ház és emiatt én is!...

Büdös a ház és emiatt én is! Valaki tipp?

Figyelt kérdés

Beköltöztünk egy elég régi házba, és reméltük, hogy ha sokat szellőztetünk és tisztán tartjuk, majd kimegy belőle a szag, de be kell látnom, hogy olyan szagom van, mint a dédnagymamámnak volt:( Levendulát és légtisztító gépet a szekrénybe tenni próbáltam már. Valójában a házba belépve is érezni a szagot.

Mit tehetnék?

2021. máj. 17. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a fal vizes, akkor akár a padlószőnyeg (ha az van), is lehet nagyon dobos. Én fogadnék egy profi takarítóbrigádot, akik kitakarítják a házat, ha padlószőnyeg van, az kidobnám, kicserélném, a falakat újrafesteném (akár jelentős korábbi rétegek lecsiszolásával), ózongenerátorral fertőtleníteném a házat. Mosogatószekrény alját is érdemes lehet megnézni, az is lehet bűz forrása, ha rá/aláfolyik a víz.
2021. máj. 17. 17:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a további válszokat.

Egy éve, a beköltözésünk előtt festettek ki.

Padlószőnyeg nincs.

És a "bűz" csak öregemberes pinceszerű DOHOS szag. Minden szobában, a falakból és a beépített szekrényből árad.

A pinceajtó tényleg nyitva van, mert minden nap használjuk, de szerintem, mint mondtam, a falakban van a szag már.

2021. máj. 17. 17:19
 13/15 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Vizes a fal. Ha költeni nem akarsz rá sok mindent nem tehetsz. Marad a szellőztetés
2021. máj. 17. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ózongenerátor nem rossz ötlet!

Én pluszban megpróbálnám valamivel mindig szagtalanítani és illatosítani a légteret. Egy idő után csak beveszi ezt az illatot is. Vannak már nagyon jó ilyen 2in1 illatosítók! Meg az anti tabacco! Automata spriccelő konektorba dugós vagy esetleg egy kellemes illatú füstölő, ezek nagyon erősek de vannak köztük jók.

2021. júl. 22. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is a fa korhadására tippelek, de más fenti tippek is valószínűnek tűnnek a szememben.
2021. júl. 22. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!