Nem indul be a vadonat uj aggregator. Mi a teendo?
Sziasztok.
Adott egy 0km-es Hecht GG3300
Aggregator, tank felig(7l), olaj szinten.
Benzincsap kinyit, kapcsolo fel, szivato rajta, es hiaba rangatjuk nem indul be.
Benzinszag van, szikra van.
Mi lehet a baja?
Szoltam a webaruhaznak, aztmondtak ha nemtudom beinditani akkor kuldjem vissza, viszont en meg probalkoznek 1 max 2napot.
Mi lehet a baja?
Hideginditoval sem indul be, de arra utalo hang sincs hogy 1et poffenne vagy valami.
Az is megvolt, megszelloztettem, szivato ki, es semmi.
Próbáltam ugyan igy, de motorstarterrel kicsit befujva a hengerhez. Semmi
Hát legalább a hidegindítóra pöffenie kellett volna párat amíg az el nem ég.
Könnyen forog?
légszűrő szívónyílás nincs leragasztva gyárilag? a légszűrőbetét nincs becsomagolva?
(nincs rajta valami vészleállító, vagy védelmi cucc ami... az hülyeség, mert ha van szikra, meg benzin akkor nem működik semmiféle vészleállító)
Legszuro okes, szivacs szepen beolajozva.
De probaltam ugy hogy levan veve a burkolata, es a szivacs is kivan veve.
Igy sem indul.
Ezaz hogy ha van szikra, es van benzin, sot hidegindito is, akkor legalabb 1et 2ot kellene poffenjen, de semmmi.
Csak a vallam rohad le a rancigalastol 😅
Eleg idegesito hogy a 100ezres gep nem indul be a gyarbol kijove.
Forogni konnyen forog.
Tanacstalan vagyok.
szerezz egy sűrítési végnyomás mérőt, nézd meg hogy a sűrítés mennyi. Nem ártana az előgyújtást is megsasolni, mert ezen is sok múlik.
Attól tartok kicsi a kompresszió, vagy baromira nem ott gyújt, ahol kellene. Ha jó helyen gyújtana, már röffenni kellett volna.
Arra ügyelj, hogy ne fuss ki a csere 72 órás lehetőségéből.
Sok szerencsét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!