A református temetőbe apám régen ültetett a sír mellé 2 mogyorófát Kinek a joga és költsége a 2 fát kivágatni?
Igen, nagyon hasznos a válaszod! Épp ma jártam utana itt a neten, hogy nem lehet nagyobb a sírhelynél és nem lehet 1m-nél magasabb, nem lehet, hogy s gyökérzete a többi sírhely alá fusson!
Szóval nem szabadott volna őrültetni
A továbbiak majd kiderülnek az önkormanyzattól
Nehogy bevalljátok, hogy közötök van hozzá. Csak kérjétek, hogy a temető fenntartója vágja ki, mert rongálja a környező sírokat. Az ő saruk is, ha nem szóltak miatta, amikor még kicsik voltak.
Mivel dönteni ott nyilván nem lehet a sírok miatt, csak vagy alpintechnikával, vagy darus kocsival eltávolítani, ezért nagy összeg lesz.
Amúgy nagyon csodálkoznék, ha nem büntetnének meg titeket, ha csak úgy kivágnátok magatoktól. Szóval, első lépés kérni, hogy vágják ki. Ha nem hajlandóak, akkor kérni, hogy engedélyezzék a kivágást.
Közben már túl vagyok az önkormányzati rendeleten.Utolag már tudom, hogy tilos lett volna Apamnak odaültetni. Az egyhaz sz@.rik rá, a lovét beszedi a tulajdonán keresztül, de a 2 nagy fával kapcsolatban vak és süket.
Sajnos anyamék bevállalþak mar regen, hogy ók ultettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!