Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek békás...

Róbert dávid kérdése:

Mi a véleményetek békás megyerről?

Figyelt kérdés
Éjszaka mennyire biztonságos járkálni? 2 év múlva elcserélhetjük a lakásunkat bármelyik kerületi lakásra. önkormányzattól kaptuk. ki lakik itt békáson vagy óbudán,vélemény?30F

2021. máj. 1. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nezd, lakotelep. Nem is kicsi. Ami az elonye, h minden van egy karnyujtasnyira. Kb. ennyibe ki is merul.

Sok a lakotelepi fiatal, bandaznak, isznak, szivnak, zullenek. Eltem ott, soha tobbet. Es akkor en is fiatal voltam kb. 20 eves, mar akkor is taszitott.

2021. máj. 1. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Még mindig itt tartasz te gyerek? Már vagy 50 ugyanilyen kérdést feltettél nem kaptál elég választ?
2021. máj. 1. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Békáson lakom 20 éve, régebben voltak necces dolgok, de manapság, főleg a dunai oldal egy álom.
2021. máj. 1. 20:03
 4/6 A kérdező kommentje:
De tényleg nagyon kiváncsi lennék miért van ennyi cigó? Kicsit putris békásmegyer
2021. máj. 23. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A dzsippók akkor kerültek be, amikor az önkoris lakásokat elkezdték nekik kiadni. A dunai oldalon nem is lakik máshol roma, csak az önkorisokban, mert nem engedhetik meg maguknak amugy. Nem is kéne, botrány, ahogyan élnek. Állandóan hívni kell rájuk a rendőröket.
2021. máj. 23. 13:55
 6/6 A kérdező kommentje:
És hogy lehetne azt mondjuk én semmit nem tudok tenni. Hogy. Ne legyen ennyi belőlük?
2021. máj. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!