A szomszéd japán kakassal szemétkedik. Egyszer eltakarította őket, most újra van neki. Hajnali 3-tól ordít a rohadt dög. Az önkormányzat nem csinál semmit. Mit tegyünk?
Na most aki nem ismeri a (törpe) japán kakast, az inkább ne ugasson a kérdés alá feleslegesen a lakótelepről.
Vidéken élek, van itt is szinte mindenkinél (nekünk is) klasszikus házi magyar kakas. Össze sem lehet hasonlítani a japán kakassal. A japán konkrétan elviselhetetlen hangzavart csinál.
Ez egy félig háziasított fajta, ebből következik hogy félig vadállat, éppen ezért azon túl hogy simán megtámadja az embert, minden neszre azonnal elkezd hangokat kiadni magából (mint a gyöngytyúk).
Nem is értem azokat az embereket akik ezeket a fajtákat zártkerti ingatlanban tartják.
10 ezer négyzetméteres tanyán kell tartani "házőrzőnek".
A kérdésre válaszolva semmit nem tudsz tenni ez ellen, legalábbis törvényesen.
Sajnos, manapság nagy divat lett, hogy a nagyvárosokból és a fővárosból leköltöznek vidékre az emberek, és tönkreteszik a tőzsgyökeres vidékiek életét az állandó hisztijeikkel!
Elfelejtik, hogy nem panelban vannak, ahol már azért összevesznek a lakók, mert az egyik túl hangosan csukta be az ajtaját....
Az is nagy divat lett ezeknek a debileknek köszönhetően, hogyha valami nem tetszik - ugat a kutya, mekeg a kecske, kukorékol a kakas - jelentsék fel a másikat, ahelyett, hogy értelmes emberek módjára megbeszélnék a problémát...
Itt is olyan idiótaságokból csinálnak problémát, hogy repül a kisrepülő hétvégén, fényes nappal, és őt meg zavarja, mert nem tud pihenni... Nagy az Isten állstkertje, és sajnos a kerítés már rég kidőlt...
Akit zavar, hogy kukorékol három kakas, az takarodjon vissza a villamosmegállóba vagy a főút mellé, és hallgassa azt!
Egy ido utan megszokod es nem fogsz ra folebredni. A kutyaugatast is meg lehet szokni . (A sajat kutyam ritkan ,de nagyon hangosan ugat ejjel. (Csak jelez,nem folyamatosan ugat. ) Mivel mellettem alszik,igy kozelrol hallom,de nem ebredek fel ra. Mar megszoktam a kutyaugatast.
Ennek az az egyetlen hatranya,hogy a nagyon hangos ebresztoorara se ebredek fel 😂😂
(Azt is el kell mondjam,hogy japan kakast meg nem hallottam. Lehet,hogy hangosabb a nagytestu hazorzomnel. )
Szoval honapok kerdese es megszokod. (Elvileg.)
Egy budapesti,aki szerint a budapesti hatar utan a tanya jon es imadja az elo allatokat es a csendet. :)
Önkormányzati rendelet tiltja az állattartást? Ha nem, akkor ez van.
Az utcán meg bárhol parkolhat bárki, esetleg az önkormanyzattól kibérelheted az előtted levő parkolóhelyet, onnantól csak te állhatsz oda.
Sajnos azért mert románcigány, nem lehet hazatoloncolni, pedig a legtöbbre ráférne.
"Vagy macskát tartani, az átmegy és elintézi."
Az ugye megvan, hogy a háziállatod szökését köteles vagy megakadályozni? Ha a macska kinyírja a szomszéd állatát a szomszéd telkén belül, ő tehet feljelentést. :)
Amúgy vidéken vannak állatok. Örülj, hogy nem flexel hobbiból, hanem valami természetesebb hang van. Én lecserélném a flexes szomszédot egy kakasra szívesen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!