Magasnyomású mosó otthoni használatra melyiket ajánlanátok? Egy Karcher K 5 Compact-ra gondoltam.
Figyelt kérdés
Erre gondoltam. Úgy látom ez egy középkategóriának felel meg. Ettől gyengébbet nem akarok. Kocsi lemosásra volna főleg használva, de akár kertbe, akár felület lemosásra is.
Megfelelne ez az eszköz a feltételeknek?
2021. ápr. 29. 13:30
1/3 anonim válasza:
Szerintem meg. Karcher van nekünk is, bár nem ez a kompakt modell, hanem nagyobb. Meg vagyunk vele elégedve. Medence, terasz és kocsi mosásra használjuk.
2/3 anonim válasza:
Ha nem használod sokat, akkor teljesen megfelel otthoni használatra. Én személy szerint nem vagyok oda a Karcherért, mert hangos, javíthatatlan, csöppet sem tartós. Pár hasonlót kinyírtunk mire rájöttünk hogy 1500-as fordulatú, fémszivattyúst kell venni, az az örök élet kategória, és sokkal csendesebb is.
3/3 anonim válasza:
A kisebb melókra ezt vettük, 100 X többet bír minta Karcher: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!