Bevállalnátok? Költözés téma.
Még csak elméleti kérdés,csak érdekelnek a vélemények. Megismertem egy férfit jól megvagyunk, egyelőre a távolság miatt hétvégén tudunk találkozni. Már felhozta a témát,hogy mi lenne,ha odaköltöznék majd hozzá? Azért én,mert ő családi vállalkozásban dolgozik,nem tudná otthagyni.
Viszont én már itt kialakítottam mindent, jó munkám van,remek kollégákkal, itt vannak a barátaim,minden, ott mindent újra kéne kezdenem a nulláról.
Ti költöznétek?
Nem. 7végén találkoztok, vagyis azt sem tudjátok hogy álltok egymással. Ez kockázatvállalás mindenképp.
A "jól megvagyunk"-ért én lehet nem dobnék el mindent egyszerre.
Nézd, én egyetemi oktatóként egy olyan tanítványomat vettem feleségül 30 éve, aki 100 km-rel arrébb lakott, és csak az egyetem miatt élt akkor Debrecenben. De kiderült, hogy miattam is érdemes.
Ketten a panelből 2 ugrással családi házba költöztünk, agyerek már tudott kint a saját kertben szaladgálni. 30 éve békés házasságban élünk.
Mind a kettőtökön múlik, hogy mennyi a megértés a másik iránt. Mik a prioritások. Ne ugorj egyből bele, teszteld meg, akár pár hét szabadság is elég, hogy működik-e a dolog. Hogy jó-e a sülve-főve együttlét vele, hagy-e elég teret neked, egymásra vagytok-e eléggé hangolódva a mindennapokban. Jó-e a társasága és az ő baráti társasága neked, vagy durva beszólogatós cimborái vannak? Etc.
El tudod-e viselni a dolgos hétköznapjait. Ő reggeli ébredéskor megismer-e téged smink nélkül? :-) És így tovább.
Teszteld! Anélkül ne dönts!
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak.
Ami miatt már most elkezdtem gondolkodni, hogy én eléggé zárkózott ember vagyok,nehezen szokom meg a változásokat. Közel 10 évembe került felépítenem mindent. Persze ez idő alatt is kezdtem már mindent szinte teljesen elölről,de az a megszokott közegemben történt.
Azt viszont nem tudom milyen lehet egy teljesen összeszokott társaságba bekerülni kívülállóként, totál ismeretlen helyen. Úgy érzem mindig is kívülálló maradnék.
Munkát sokkalta könnyebb találni, mint normális férfit.
Persze tied a döntés.
Ha nem lépsz, azt is meg fogod bánni és állandóan azon agyalsz majd, hogy mi lett volna, ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!