Transzformátortól 50m-re ti költöznétek?
Figyelt kérdés
Kb 50 mre lenne egy villanyoszlopra szerelt illetve mellette lévő transzformátor. Ez nagyon közel van az elektroszmog miatt?2021. ápr. 20. 09:25
1/19 anonim válasza:
50 meterrol muszerrel sem mered ki hogy ott egy transzformator van. Tobb 'elektroszmogot' kapsz a mobilodtol, a wifidtol, a Kossuth Radio adojatol mint a trafotol.
2/19 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől függ.
Az biztos, hogyha kettő közül lehet választani, akkor nem ezt választanám.
De itt nagyon aprólékosan leírja, hogy miktől függhet, hogy veszélyes vagy sem:
3/19 A kérdező kommentje:
A másik lehetőségnél viszont kb 200 m-re (max 250m) vasútvonal van, illetve 400 m-re mobil átjátszó állomás
Ez mennyire közeli?
2021. ápr. 20. 09:58
4/19 anonim válasza:
Nekünk egy trafó volt majdnem a házunk előtt, 20 évet laktunk ott, soha senkinek semmi baja sem volt tőle. Én 15 évig egy átjátszóantenna alatt dolgoztam, nincs bajom tőle, meg másnak sem, aki ott dolgozott. Kicsit túl van lihegve ez az elektroszmogos hülyeség, hogy rettegj tőle, és áldozz minél több pénzt (felesleges) megelőzésre. A bakterok mind ott dolgoznak le egy életet, aminek te félsz a 200 méteres közelébe menni, mégsem mutatható ki magasabb halálozási arány a bakterok között (hacsak nem májrák a túl sok alkoholtól).
5/19 anonim válasza:
Nekünk egy trafó volt majdnem a házunk előtt, 20 évet laktunk ott, soha senkinek semmi baja sem volt tőle.
6/19 anonim válasza:
A mobil toronytól jobban kéne aggódnod.
A trafó max annyiban lehet zavaró, ha odahallatszik a zúgása éjszaka.
A falakban levő vezetékektől sokkal nagyobb térerőt kapsz. A mobilodról es a wifi routerről nem is beszélve.
7/19 anonim válasza:
Nekünk egy trafó volt majdnem a házunk előtt, 20 évet laktunk ott, soha senkinek semmi baja sem volt tőle.
8/19 A kérdező kommentje:
6/ Mobil toronytól mekkora távolságot érdemes tartani?
2021. ápr. 20. 11:35
9/19 anonim válasza:
10/19 anonim válasza:
#8: attól nem nagyon van menekvés, eléggé teleszórták már az összes települést, mist meg jönnek az 5G állomások, még sokkal sűrűbben. Szóval azt engedd el.
Én konrétan egy mobil torony alatt nőttem fel, a házunk tetején volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!