Hogy lehet panelban egy emeleten a lakásokat úgy egybenyitni, hogy használható elrendezése legyen?
Tudtom szerint a legtöbb panelban 3 lakás van egy szinten, ami három fürdőszobát, 3 konyhát és 3 WC-t jelent többek közt. A fölösleges kettő-kettőt mire lehet használni?
Vagy mit kezdenek vele?
A szobák nagy része átjárószoba? Mert másként nehéz elképzelni az elrendezést. A fő falakat nem lehet kiszedni, csak az egy-egy lakáson belülieket.
Nem akarok panelt átépíteni, csak több ilyen témájú kérdés volt a napokban, erröl jutott eszembe, hogy mi értelme van és hogy lehet ebböl normális valamit kihozni!
Óvatosan ezekkel az egybenyitásokkal, mert ha sokan megcsinálják összeomolhat a ház, mint a kártyavár.
Mindenképpen hívj statikust (legjobb, ha attól a tervező irodától, amelyik a panelokat TERVEZTE. A ajtó utólagos beszúrása nem gyerekjáték.
Ezt állítom még akkor is, ha sokan azt tartják, hogy a vasbeton esetében nem kell félni. Igen NAGYON KELL FÉLNI, de ezzel nem azt állítom, hogy nem lehetséges. Minden esetre tudni kell azt is, hogy a lépcsőházban ki mindenki és hol gyengítette így meg az eredeti épületstabilitást.
Már mindent leírtunk róla ez előző kérdéseknél.
Értelmetlen, drága és használhatatlan átjárókból fog állni a 2-3 összenyitott lakás, miközben egy úszómedencés családi ház ára lett a végösszeg, de eközben továbbra is egy panelben maradtál.
Borítékolom, hogy lesz egy valódi ÖRÖKLAKÁSOD,
mert az ilyen eladhatatlan.
4-es: az elözö kérdéseket NEM ÉN írtam ki, ha elolvastad volna EZT a kérdést, akkor tudnád, hogy ezekröl jutott eszembe, hogy nem tudom elképzelni, milyen elrendzés jönne ki ebböl.
Szerencsére nem élek panelban, éppen ezért nem érthetö az egész ötlet számomra.
A legfelső szinten kéne egy panel-penthouse :)
Megveszed a lépcsőfordulót is, a lift rögtön a lakásba jönne.
De minek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!